Emily Ratajkowski, într-o rochie roșie imposibil de ignorat


Mai scurt și mai decoltat de atât este imposibil! Emily Ratajkowski a vrut să fie sigură că se vă face remarcată la Săptămâna Modei de la Milano și a purtat o ținută incendiară.


Modelul a fost în public la prezentarea noii colecții Versace și a atras toate privirile cu rochia ei sexy. Emily Ratajkowski a îmbrăcat o ținută care i-a pus în valoare decolteul generos, dar și picioarele de supermodel. 

Deși multe persoane evita Milano și săptămâna modei din cauza cazurilor de coronavirus din regiunea Lombardia, vedetele par că nu sunt panicate de epidemia care a înspăimântat o întreaga planetă. Totuși, show-ul Armani din cadrul Milan Fashion Week a fost amânat din cauza coronavirusului. 

 

Vezi si VIDEO mai jos: Miliția Modei by Costi Diță: "Când o vezi pe Ratajkowski, dai pagina și tot te aștepți să o descoperi goală la final

La evenimentul de fashion din nordul Italiei, mai precis la prezentarea Philipp Plein,  a fost prezentă și Adelina Pestritu, care a purtat mască de protecție în sală

 

Italia este țara europeană cea mai afectată de coronavirus și multe evenimente sunt anulate pentru a preveni o epidemie. Însă deja 11 orașe italiene sunt în carantină, iar numărul morților a ajuns la 5 în acesta țară. 

Nordul Italiei se pregăteşte pentru zile de angoasă şi restricţii - Carnavalul de la Veneţia întrerupt, 11 oraşe în carantină timp de două săptămâni, un tren spre Austria a fost oprit - după o bruscă şi spectaculoasă creştere a noilor cazuri de infecţii cu coronavirus depistate în ultimele trei zile în această ţară, scrie Agerpres.

related posts

Modifică setările cookies