Emily Ratajkowski și-a dorit să fie Demi Moore pentru o zi. Modelul s-a pozat doar în lenjerie intimă, în ziua de Halloween


Fotomodelul Emily Ratajkowski, care va deveni mămă anul viitor, a recreat celebra fotografie a lui Demi Moore din 1991. Atunci actrița apărea cu burtica de gravidă pe coperta revistei Vanity Fair.


În ziua de Halloween, Emily Ratajkowski și-a surprins fanii cu o fotografie în care o imită pe Demi Moore, pe vremea când actrița era însărcinată în șapte luni, cu cea de-a doua fiică, Scout LaRue Willis. Fotografia din 1991 a fost făcută de Annie Leibovitz pentru ediția Vanity Fair din august 1991.

Ședința foto a lui Demi a fost considerată controversată la acea vreme, dar în cele din urmă a deschis calea pentru alte vedete de a poza nud în timp ce sunt însărcinate. 

Acum cinci zile, fotomodelul Emily Ratajkowski și-a surprins fanii cu o altă fotografie, în care pozează nud în fața oglinzii, acoperindu-și sânii cu mâinile. Poza a adunat aproape 3 milioane de aprecieri. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

20 weeks ???? getting to know my new body

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

În ultima vreme, Emily Ratajkowski a fost surprinsă de paparazzi pe străzile din New York în ținute mulate sau decupate,care îi lasă la vedere burtica. (vezi galeria foto)

Sursă foto: Getty Images, Instagram emrata

Vezi și: 

  • Emily Ratajkowski și-a dorit să fie Demi Moore pentru o zi. Modelul s-a pozat doar în lenjerie intimă, în ziua de Halloween

related posts

Modifică setările cookies