Emily Ratajkowski, siluetă impecabilă la mai puțin de o lună de la naștere


Emily Ratajkowski arată senzațional la mai puțin de o lună de când a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. Ce-i drept, frumoasa actrița face parte din categoria gravidelor norocoase, care în afară de burtică nu au pus niciun kilogram în plus. 


Deși nu s-a împlinit nici luna de când a născut, Emily se poate mândri deja cu un abdomen tonifiat și chiar a fost surprinsă de paparazzi la promenadă, purtând un top sexy și scurt. 

Actrița are propriul brand - Inamorata Woman, care produce costume de baie, lenjerii sexy și pijamale. Ea s-a filmat într-o pijama de satin, de culoare verde, și le-a arătat urmăritorilor că sarcina n-a lăsat nicio urmă pe corpul ei suplu. 

„Tu tocmai ai născut?” „Așa arăți tu după naștere? Cred că glumești!” „Cum? Tu nu tocmai ai născut un copil?”, sau „Arăți ca și cum nu ai fi născut vreodată!”, au fost reacțiile de la pozele cu Emily. 

Emily a născut un băiețel 

„Sylvester Apollo Bear a venit pe lume. Sly s-a născut pe 8 martie 2021, în cea mai ireală, frumoasă și plină de iubire dimineață din viața mea”, a scris Emily lângă fotografia care anunța venirea pe lume a bebelușului. Actrița este căsătorită de trei ani cu actorul și producătorul Sebastian Bear-McClard. 

Emily și-a anunțat sarcina într-un articol scris pentru revista Vogue. Tot atunci, ea a dat de înțeles că intenționează să-și educe copilul cu cât mai puține stereotipuri de gen: ”Nu vom ști sexul copilului până nu va împlini 18 ani”, a spus ea. 

Fotografii: Getty Images/ Instagram Emrata

Vezi și VIDEO: Întrebarea Mesei Rotunde cu Denis The Motans: „Din dragoste, nu faci niciodată lucruri urâte!”

 

 

 

related posts

Modifică setările cookies