Eminem și-a deschis restaurant în Detroit! L-a denumit după un vers celebru din “Lose Yourself”


V-ați imaginat vreodată că Eminem ar putea fi pasionat de gastronomie? Rapperul american și-a deschis un restaurant în Detroit, orașul în care a copilărit. 


Eminem, pe nume real Marshall Bruce Mathers III, este unul dintre cei mai cunoscuți și bogați rapperi din lume. Artist, producător și actor, Eminem vrea să arate acum că are și stofă de antreprenor și că poate reuși în orice domeniu. 

Artistul de 48 de ani a postat un clip amuzant în care și-a anunțat fanii de pe Instagram că îi așteaptă la restaurant. Deschiderea are loc azi, în Detroit, iar locul poartă numele “Mom’s Spaghetti” (n.r. Spaghetele mamei). 

Dacă vă sună cunoscut, să știți că este din hit-ul Lose Yourself, cel pentru care Eminem a primit un Grammy, dar și un Oscar. 

„Palmele lui sunt transpirate, genunchii sunt moi/ Brațele îi sunt grele, deja sunt urme de vomă pe puloverul lui, spaghetele mamei”, sunt versurile din Lose Yourself, coloana sonoră premiată cu Oscar în 2003. 

Ce se mănâncă la Mom’s Spaghetti? Nu e greu de ghicit! În clipul de prezentare, aflăm că pofticioșii pot servi spaghete, chifteluțe dar și sandwich-uri. O porție de spaghete costă 9 dolari, iar una de chifteluțe este 11 dolari, potrivit People

În aprilie, în contextul crizei coronavirusului, Eminem a trimis lăzi întregi cu porții de spaghete pregătite pentru personalul din spitalele Henry Ford și DMC.

Fotografii: Instagram/ Getty Images

Vezi și VIDEO: Cum să faci bani pe Tik Tok

related posts

Modifică setările cookies