Emma Răducanu, apariție perfectă la un eveniment monden. Cum arată rochia care i-a pus silueta în valoare


Emma Răducanu a fost atracția serii la un eveniment monden organizat de brandul de bijuterii de lux Tiffany.

Tag-uri: #Emma Raducanu

Jucătoarea de tenis a făcut senzație într-o rochie asimetrică Dior, ce i-a pus în valoare silueta atletică. Emma a apărut în fața fotografilor într-un sacou negru și o rochie cu imprimeu, cu un umăr gol.

Evident, sportiva a atras atenția cu bijuteriile sale de la Tiffany. În toamnă, Emma Răducanu a semnat cu contract cu brandul de bijuterii, devenind ambasator al acestuia.

Daily Mail a scris că această colaborare i-ar fi adus jucătoarei de tenis un câștig de 2 milioane de euro.

Emma Răducanu, pe primul loc în topul celor mai eligibili britanici, alături de Rege-Jean Page și nepoata Prințesei Diana

Revista “Tatler” a făcut publică lista celor mai “eligibili” britanici în 2021, iar Emma Răducanu este pe primul loc, depășind nume sonore din Regatul Unit.

"Atrăgători, sociabili și cu personalitate" – așa sunt caracterizați cei mai “eligibili” britanici, cu Emma Răducanu pe primul loc în topul realizat de Tatler.  “Sexy, îndrăzneți și incredibil de sociabili” – ei sunt britanicii cu cel mai mare “lipici” la public în acest moment. 

 

Emma Răducanu este într-o companie selectă în topul “Most eligible people”, întrecându-i pe Rege-Jean Page din Bridgerton sau pe Romeo Beckham.

Emma Răducanu, următoarea fashion icon a Marii Britanii?

După câteva apariții pe covorul roșu, Emma Răducanu a impresionat cu stilul ei, iar presa britanică se întreabă dacă nu cumva ea va fi, în scurt timp, un adevărat fashion icon.

“Efectul Emma: cum câștigătoarea de Grand Slam Răducanu este pregătită să fie cel mai tare fashion influencer în UK”, a titrat publicația Standard Evening. 

Nici pe terenul de tenis nu este mai prejos. “Ținutele stilate sport ale Emmei Răducanu o fac o adevărată fashion icon pe terenul de tenis”, a titrat și Hello Magazine.

Daily Mail a comparat-o cu “Wonder Woman” datorită outfitului cu care a făcut senzație la US Open. “Efectul Emma! Fanii fashionului, înnebuniți după outfitul Nike roșu și albastru , asemănător cu al Femeii Fantastice”, au scris jurnaliștii de la Daily Mail, care au specificat că admiratorii Emmei au epuizat imediat stocurile de tricouri și fuste Nike din magazine.

Întrebarea Mesei Rotunde cu Paul Surugiu - Fuego - ”Uite o glumă bună, toată lumea se trage din maimuță, numai Fuego din măicuță”


related posts

Modifică setările cookies