Emma Watson, alături de noul iubit, în vacanță la Veneția. Cine este bărbatul care i-a furat inima actriței din Harry Potter


Emma Watson a fost surprinsă la Veneția, în timp ce se ținea de mână cu Brandon Green, fiul omului de afaceri britanic Sir Philip Green. 


Emma Watson este foarte discretă atunci când vine vorba de viața personală. Într-un interviu acordat în 2017 pentru Vanity Fair, Emma Watson a vorbit despre motivul pentru care își ține viața amoroasă ascunsă: „Vreau să fiu consecventă: „Nu pot să vorbesc despre iubitul meu într-un interviu și apoi să mă aștept ca oamenii să nu facă poze cu mine plimbându-mă prin fața casei mele”.

Așa cum paparazzi sunt mereu pe urmele ei, starul din Harry Potter a fost surprinsă recent în Veneția, alături de Brandon Green, într-o ipostază romantică. Pentru această întâlnire, Emma Watson a purtat o rochie roșie cu buline și sandale negre. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by emma<3 (@watson.academyy)

Relația dintre Emma Watson și Brandon Green ar fi început în septembrie 2021, după ce au fost văzuți plimbându-se împreună după o călătorie cu elicopterul în Londra, scris eonline.com

Anterior, actrița Emma Watson a avut o relație de dragoste cu omul de afaceri Leo Robinton. 

Cine este Brandon Green 

Brandon Green s-a născut în Monaco și a urmat Școala Internațională de acolo, înainte de a deveni director executiv al companiei tatălui său, Digital Transformation and Technology, în 2014. În același an, el a ajuns pe lista Tatler, printre primii 10 miliardari burlaci.

Părinții săi, Sir Philip Green și Cristina Green, au o avere netă estimată la 2,1 miliarde de dolari, conform Forbes. Philip deține mari magazine britanice de îmbrăcăminte Topshop, Topman, Dorothy Perkins, Miss Selfridge și multe altele prin grupul lor Arcadia.

Sora lui Brandon, Chloe, a făcut prima pagină a ziarelor când s-a întâlnit cu modelul Jeremy Meeks, (supranumit de presă "cel mai sexy infractor din lume" după ce fotografia lui a devenit virală în 2014. Perechea și-a confirmat relația în 2017, l-a întâmpinat pe fiul lor Jayden în 2018 și și-au confirmat despărțirea în 2019, potrivit marieclaire.com.au

 
Sursă foto: Getty Images,  Instagram/ watson.academyy

Vezi și: Sunt celebru, scoate-mă de aici - Anisia Gafton: "Am o vacanță moca, mă duc în Republica Dominicană"

related posts

Modifică setările cookies