Emme, fiica lui Jennifer Lopez, a dezvăluit ce piesă i-ar cânta mamei sale la nuntă


Show-ul de la Super Bowl 2020, care le-a avut ca protagoniste pe Jennifer Lopez și Shakira, va rămâne cu siguranță în istorie. Tot atunci, și-a făcut debutul pe scenă și Emme Maribel Muniz, fiica super talentată a lui J Lo.Diva latino este mama gemenilor Emme Maribel și Maximiliam David (12 ani), pe care îi are din căsnicia cu Marc Anthony. Dacă Max este mai retras și-l vedem doar în fotografiile postate de mama sa pe pagina de Instagram, Emme este deja o mică antreprenoare.

Emme și-a făcut debutul ca scriitoare la sfârșitul lunii septembrie, când a lansat o carte de rugăciuni pentru copii, intitulată “Doamne, ajută-mă!”. Într-un interviu pe care l-a acordat pentru E! News, simpatica Emme a vorbit despre cartea sa, despre pasiunea pentru muzică, dar a dezvăluit atunci când a fost întrebată și ce melodie i-ar plăcea să-i cânte mamei sale la nunta cu Alex Rodriguez, scrie People.

“Am un cântec în minte, pe care ea mi-l cânta în fiecare zi când eram micuță. Melodia care crează o conexiune importantă între mine și mama este “You are my sunshine” (n. red Tu ești raza mea de soare). Dar trebuie să mă gândesc și la o melodie care să aibă legătură cu Alex”, a spus Emme cu un zâmbet mare pe față. În același interviu Emme a mai declarat că își dorește o colaborare cu Billie Eilish, artistă pe care o adoră. 

FOTO: Getty Images

Vezi și VIDEO: Întrebarea Mesei Rotunde cu Jesús del Cerro: Regizorul „VLAD” divulgă secretele serialului

 

FULLSCREEN
Emme, fiica lui Jennifer Lopez, a dezvăluit ce piesă i-ar cânta mamei sale la nuntă
  • /

related posts

Modifică setările cookies