Emoţionant! Cât de mult o iubesc copiii pe Simona Halep


Simona Halep (28 de ani) a participat marţi, la Cluj-Napoca, la o acţiune de promovare a tenisului în rândul celor mici, peste 300 de copii bucurându-se de  privilegiul de a o cunoaşte îndeaproape pe campioana de la Wimbledon.

Tag-uri: #Simona Halep

Evenimentul a avut loc la clubul Winner Sports patronat de fostul jucător Patrick Ciorcilă şi a beneficiat de sprijinul Federaţiei Române de Tenis, reprezentată chiar de preşedintele Ion Ţiriac.

 

 

Cum cunoscutul om de afaceri de 80 de ani e într-o relaţie de colaborare excelentă cu Simona Halep, aceasta din urmă a fost invitata specială a demonstraţiei din capitala Ardealului.

Entuziasmaţi şi emoţionaţi în acelaşi timp, aproximativ 300 de copii de toate vârstele au roit în jurul Simonei cu rachetele în mâini, Halep fiind ,,sufocată” practic de atenţia micuţilor. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

????❤️❤️ @sportsfestival #winnerssportsclub

A post shared by ???????????????????????? ???????????????????? ~ ???????????? ???????????????? (@simonahalep.fans) on

 

Mulţi au dorit în special să se îmbrăţişeze cu fosta lideră mondială, iar alţii i-au dăruit flori constănţencei. ,,Şi eu am avut emoţii azi. Sper că toţi copiii s-au simţit la fel de bine cum m-am simţit eu alături de ei”, a declarat Simona Halep la final. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

When you ask your elder siblings to come to school to show them who’s bullying you ????

A post shared by SimoReactions (@simoreactions) on

 

Cu ocazia prezenţei sale la Cluj-Napoca, Simona a primit din partea primarului Emil Boc (la rândul său un mare amator de tenis) titlul de cetăţean de onoare al oraşului. Tenismena s-a întors deja la Bucureşti, intrând în linie dreaptă cu pregătirea pentru Turneul Campioanelor, programat în China începând cu 27 octombrie.

Foto: Gettyimages

Vezi:: Kevin Hart este dat în judecată pentru 60 de milioane de dolari din cauza unei înregistrări XXX

related posts