Era considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume! Cum arată acum cea care i-a dat viața Mariei din filmul lui Zeffirelli


Pe 17 aprilie anul acesta a împlinit 70 de ani, dar e în continuare o femeie frumoasă și luminoasă. 


Cum era și firesc, vârsta a transformat-o pe Olivia Hussey, dar ea arată în continuare foarte bine pentru vârsta pe care o are. În plus, toată lumea și-o amintește pe cea care a intrerpetat-o pe Fecioara Maria în capodopera cinematografică a luiFranco Zeffirelli, "Iisus din Nazaret."

Acrița de origine argenitiniano-engleză avea 26 de ani la momentul filmărilor, dar era deja cunoscută în cinematografie. Franco Zeffirelli o alesese pe când avea doar 16 ani să intepreteze rolul Julietei din adaptarea să la „Romeo și Julieta”. Înfățișarea ei angelica, dar și talentul, au recomandat-o pentru un rol magistral.
 
La începutul anilor ‘80, ea a fost considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume și era curtată de numeroși bărbați, printre care se numără și Dean Paul Martin, fiul celebrului cântăreț Dean Martin. Cei doi s-au căsătorit în anul 1971, însă au divorțat în 1978.
 
Actrița a mai fost căsătorită și cu un muzician japonez, Akira Fuse, după care a ajuns pentru a treia oară în fața altarului în 1991, alături de rockerul american David Glen Eisley.
 
În anii 2000, a interpretat-o și pe Maică Tereza, și a oferit vocea pentru mai multe personaje din jocurile video.
 

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate, cu 24 de ore în avans. Vezi și noua ofertă de filme și seriale doar pe voyo.ro

PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA RUBRICI SPECIALE ȘI MOMENTE DIN EMISIUNILE PREFERATE:  

FOTO: Getty

related posts

Modifică setările cookies