Era una dintre cele mai sexy blonde din anii ’90. Cum arată Sanda Ladoși la 50 de ani


În 2004, Sanda Ladoși făcea furori la Eurovison cu ținuta sa sexy, însă, din păcate, nu a impresionat prea tare publicul și cu prestația sa artistică. S-a clasat pe ultimele locuri, dar outfitul ei a fost unul memorabil :)  Nu neapărat în sensul cel mai bun :)


În vârstă de 50 de ani, Sanda Ladoși nu mai este atât de mult în atenția publicului, cu toate că vedeta este în continuare prezentă în lumea artistică. Anul trecut, Sanda a început un proiect alături de Circul Globus și apare în spectacolul de cabaret „București! Je t’aime!”.

 

Sanda și-a impresionat admiratorii cu faptul că la vârsta ei are o super flexibilitate și se descurcă de minune la acrobații.

E de lăudat faptul că artista a reușit să slăbească circa 15 kilograme cu ajutorul unei diete, iar acum are un trup cu care se poate mândri.

Vedeta a ținut o dietă pe bază de carbohidrați și a făcut mult sport.

 

Pe 2 ianuarie vedeta a schimbat prefixul: "Nu imi vine să cred ce repede a trecut acest timp. Cifră rotundă. Binecuvântată sunt ca am prins aceasta vârstă. Multi, din pacate nu reușesc. Va mulțumesc pentru ganduri frumoase si pentru energia cuvintelor voastre. Este un sentiment minunat să stii că atâta lume e alaturi de tine".

 

Vezi mai multe imagini cu Sanda Ladoși în GALERIA FOTO de mai jos.

 

FULLSCREEN
Era una dintre cele mai sexy blonde din anii ’90. Cum arată Sanda Ladoși la 50 de ani
  • /

related posts