Este comparată cu Angelina Jolie, dar în realitate arată complet diferit


Pe aplicațiile de dating, o tânără de o frumusețe izbitoare este comparată cu Angelina Jolie, doar că realitatea este alta. Fără machiaj, aceasta arată complet diferit, iar oamenilor nu le vine să creadă că este una și aceeași persoană.


Vedeta TikTok Makayla Meraz a devenit virală după ce a arătat cât de diferit arată în mod natural, în comparație cu atunci când se machiază.

Într-o serie de video-uri, aceasta spune că este ”catfish”, adică cineva care postează online poze mult mai flatante decât realitatea pentru a atrage alte persoane. 

”Filmează-te când arăți ca dracu, apoi transformă-te”, a spus ea într-un video în care stă pe o canapea, cu părul nepieptănat și fără machiaj pe față. 

Apoi, imaginea se schimbă și apare tot ea cu un chip perfect, fără cusur, cu o coafură impecabilă. De altfel, mulți dintre cei care au comentat au comparat-o cu Angelina Jolie.  

”Nu poate fi una și aceeași persoană”, a scris cineva drept comentariu la video-ul care a fost urmărit de peste 1,8 milioane de ori. 

”Este motivul pentru care nu am încredere în oameni”. 

”Fată, credeam că ești Angelina Jolie”; a mai comentat cineva. 

Parafrazând-o pe Marylin Monroe, altcineva a adăugat: ”Dacă nu te place când arăți cel mai rău, nu te merită nici când arăți cel mai bine.”

Foto: TikTok

Secretul fertilității descoperit într-un cimitir din Franța! 

related posts

Modifică setările cookies