Este considerată cea mai frumoasă jucătoare de volei din lume. Rusoaica Alisa Manyonok este fabuloasă în lenjerie intimă


Alisa Manyonok, în vârstă de 26 de ani, joacă în echipa de volei feminin a Universității de Stat din Kazan (Rusia), dar a devenit populară pe rețelele sociale datorită concursurilor de frumusețe la care a participat de-a lungul timpului. 


Mai multe publicații au scris despre ea că ar fi printre cele mai frumoase jucătoare de volei din lume. Pe lângă sport, Alisa are succes în modelling. Ea a participat la mai multe concursuri de frumusețe, situându-se printre câștigătoare. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Алиса Манёнок / Alisa Manyonok (@lis_manyonok)

Cu picioare interminabile și cu o siluetă de sirenă, rusoaica arată senzațional în lenjerie intimă sau în costum de baie. De altfel, Alisa nu odată a pozat pentru diverse branduri în acest sens. 

Pe lângă volei, Alisa adoră și sporturile nautice. Pe contul său de Instagram, ea postează adesea poze din vacanțe și de la evenimentele la care participă. Sportiva are o comunitate de aproape 100.000 de urmăritori. 

În urma unei ședințe foto, tânăra a fost comparată cu păpușa Barbie, iar imaginile s-au răspândit cu repeziciune pe Internet, de aici crescând și popularitatea ei. 

 

Sursă foto: Instagram/ lis_manyonok 

Vezi și: EURO 2020: Fotbalul se joacă la PRO TV

related posts

Modifică setările cookies