Este cu 10 ani mai mare ca soțul ei, dar nu își arată vârsta. Shakira, look de puștoaică la cea mai recentă apariție


În urmă cu doi ani presa de scandal îi dădea ca și despărțiți, dar iată că Shakira și Pique sunt încă împreună și par mai fericiți și îndrăgostiți ca niciodată.


Cuplul a fost surprins de paparazzi în tribune la US Open, la meciul lui Rafael Nadal. Shakira și Pique au fost fotografiați în timp ce schimbau priviri drăgăstoase în fata a sute de oameni. Îmbrăcată într-o rochie mini neagră, cu dungi argintii, și cu părul coafat în codițe împletite dezordonat, Shakira arată ca o puștoaică, nu ca o femeie de 42 de ani. 

Tot cu ocazia vizitei la New York, Shakira și soțul său au fost invitați la studiourile Sony Music. Acolo, Shakira a avut un look stylish, într-o little black dress cu decupaje în zona abdomenului. 

 Shakira și Pique sunt împreună din 2010 ani și s-au cunoscut la filmările pentru videoclipul ei, “Waka Waka”, care a fost imnul oficial al Campionatului Mondial de Fotbal din Africa de Sud în 2010.

Înainte de a forma un cuplu cu Gerard, Shakira a fost într-o relație de 11 ani cu avocatul argentinian Antonio de la Rua. 

FULLSCREEN
Este cu 10 ani mai mare ca soțul ei, dar nu își arată vârsta. Shakira, look de puștoaică la cea mai recentă apariție
  • /

related posts