Este medic pe ambulanță, iar acum a ajuns în finala Miss Anglia. Cât de frumoasă e tânăra care salvează vieți


Alice Jones este o tânără de 27 de ani de profesie medic, care și-a pus ambiția să câștige titlul de cea mai frumoasă femeie din Anglia.

Tag-uri: #Miss Anglia #medic

De profesie medic pe ambulanță, Alice este una dintre cele 40 de candidate la titlul de Miss Anglia din acest an. Câștigătoarea va fi recompensată cu 100.000 de euro și va avea șansa să își reprezinte țara în competiția Miss World.

În vară, Alice a mers în Ghana pentru a testa copiii de malarie și pentru a oferi ajutor medical. De curând, a participat într-o campanie caritabilă, al cărei scop a fost strângerea de fonduri pentru copiii din medii defavorizate. 

Acum însă, Alice are o nouă provocare în viața ei: aceea de a participa la finala Miss Anglia. “Este foarte provocator să fiu complet diferită față de jobul meu de zi cu zi. În loc să îmi prind părul în coadă, să îmi pun unifrma și să lucrez până noaptea târziu, am grijă un pic mai mult de mine, dedic timp felului în care arăt și mă simt”.

Alice Jones spune că participarea la acest concurs o ajută să aibă mai multă încredere în sine. “În adolescență aveam probleme legate de stima de sine și de felul în care arătam. Simțeam că nu mă integrez din cauză că sunt prea înaltă. Această competiție mă ajută să fiu mândră de corpul meu”.

related posts

Modifică setările cookies