Este o adevărată divă. Loredana Groza, apariție senzuală la malul mării: "Minunată, cât pe ce să cred că-i Brigitte Bardot!"


Când vine vorba de aparițiile sale, Loredana Groza știe cu siguranță cum să atragă atenția. Conștientă că este posesoarea unei siluete incredibile, artista, în vârstă de 52 de ani nu ezită să-și etaleze corpul în cele mai sexy ținute.


Recent, Loredana Groza a impresionat cu câteva fotografii făcute la malul mării, prin care a demonstrat încă o data că vârsta este doar un număr. Îmbrăcată într-un costum de baie întreg, auriu, pe care l-a combinat cu o pereche de cizme cowboy, vedeta a pozat senzual pe pietrele de pe plajă, asemenea unei dive.

Nici coafura și machiajul artistei nu au fost mai prejos. Părul și l-a coafat într-un coc rebel ce amintește de coafurile purtate de Brigitte Bardot, la care a accesorizat o bentiță de la Louis Vuitton, iar machiajul smokey i-a accentuat trăsăturile de invidiat.

 

Nu este un secret că Lori se află într-o formă fizică incredibilă, pe care o întreține cu multe ore petrecute în sala de sport, însă în ciuda acestui lucru, fanii rămân întotdeauna impresionați de aparițiile sale. Acest lucru s-a văzut și în secțiunea de comentarii:

"Tot frumoasă ești și la anii tăi, Lori", "Frumusețe de femeie", "Superbă", "Mereu frumoasă", "Una dintre cele mai frumoase femei din România", Minunată, cât pe ce sa cred ca-i Brigitte Bardot!".

Sursă foto: Facebook, Instagram

Vezi și: 

related posts

Modifică setările cookies