Este prea frumoasă pentru a fi reală! Fotomodelul Veronika Rajek este "linșată" pe Instagram din cauza formelor generoase 


Este prea frumoasă pentru a fi reală! Veronika Rajek, fostă finalistă Miss Slovacia 2016, călătorește în jurul lumii pentru a realiza cele mai frumoase imagini pentru urmăritorii de pe Instagram, însă se confruntă cu o problemă neașteptată! 


Profiul de Instagram al Veronikei este adesea reclamat și etichetat ca fiind fals de către internauții fascinați de frumusețea ei. Fotomodelul de 25 de ani este de părere că "viața este mai difcilă pentru oamenii frumoși" și susține că este "atât de fermecătoare încât persoanele din jurul ei nu cred că este reală".

Mai mult decât atât, Veronika a povestit că primește des mesaje pline de ură din partea femeilor care o acuză de faptul că folosește filtre pentru a-și îmbunătăți aspectul.

"Primesc mai multe mesaje de ură din partea femeilor pentru că ele sunt de părere că intenționez să le fur iubiții. Doar femeile pot să rănească atât de rău", a scris Veronika. "Nu încerc să profit de felul în care arăt, am pur și simplu sânii mari, cu care m-a înzestrat Dumnezeu", a continuat Veronika.  

Vezi și: Share în bucate cu Alex Petricean - Tartă de Gutui 

related posts

Modifică setările cookies