Este uimitor! Ce poate să facă o femeie cu o pereche de blugi vechi: îi transformă în opere de artă


O artistă din Turcia creează portrete uimitoare din piese de denim. Ea folosește diferite nuanțe, pentru a scoate în evidență cât mai bine trăsăturile personajelor. Deniz Sağdıç a devenit cunoscută după ce și-a expus lucrările pe Internet. 


La prima vedere, ar părea că este un tablou obișnuit, pentru care pictorul a folosit diverse nuanțe de albastru. Surpriza este nemaipomenită atunci când dai zoom pe fiecare lucrare. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Deniz Sağdıç (@denizsagdicart)

Este o muncă extrem de migăloasă, asemenea unui puzzle 3 D. Zile întregi, Deniz unește taie, selectează și unește bucățele de material, pentru a le transforma într-un tablou. 

Artista utilizează cantități uriașe de blugi vechi și nu aruncă niciun detaliu. La unele creații poate folosi doar etichetele pe care este trecută denumirea brandului, la altele- doar nasturii și buzunarele. (vezi galeria foto)

Deniz este convinsă că oamenii sunt atrași de acel gen de artă care le amintește de lucruri familiare. Astfel, i-a venit ideea să îmbine utilul cu plăcutul. Blugii vechi nu mai ajung la gunoi, ci sunt transformați în opere de artă. 

 

Sursă foto: Instagram denizsagdicart

Vezi și: Culorile anului 2021

FULLSCREEN
Este uimitor! Ce poate să facă o femeie cu o pereche de blugi vechi: îi transformă în opere de artă
  • /

related posts

Modifică setările cookies