“Eu am 23 de ani și nu arăt așa!” Imaginile cu care Diana Munteanu și-a uluit fanele


“Ești superbă! La vârsta asta mai rar așa femei!”, i-a scris o admiratoare Dianei Munteanu la una dintre imaginile postate pe site-urile de socializare. Vedeta primește zilnic sute de complimente de la admiratori, impresionați de forma sa fizica excepțională.


La 40 de ani, Diana Munteanu are un trup demn de modelele Victoria’s Secret. Suplă și tonifiata, vedeta își etalează adesea corpul perfect pe Facebook și Instagram, acolo unde fanii o bombardează cu complimente. 

Aflată în vacantă, Diana s-a lăsat fotografiată cu abdomenul six pack la vedere. Nu este un secret faptul că vedeta petrece mult timp în sala de fitness, așa că nu e intâmplător că arată atât de bine. 

„Întotdeauna am considerat că̆ sportul trebuie să̆ facă̆ parte din rutina zilnică. Aș̦a cum ne gândim că̆ trebuie să̆ mergem la serviciu sau să̆ facem lucruri frumoase și importante pentru noi, la fel trebuie să̆ stea lucrurile și atunci că̂nd vine vorba despre sport. Eu, personal, prefer sportul în aer liber, alergările zilnice îmi fac foarte bine. Am practicat atletismul timp de opt ani, din clasa a 5-a până în clasa a 12-a”, spunea Diana Munteanu într-un interviu pentru runningmag.

În ceea ce privește dieta sa, vedeta a spus, mai demult, în CSID că nu prea consumă carne. “Mănânc foarte mult peşte, foarte multe salate, fructe şi legume în toate formele lor, fructe. Oricând poate lipsi carnea din meniul meu, dar niciodată salata. Am renunțat la carnea de pui. Pur şi simplu nu o mai pot mânca. Şi am renunţat aproape de tot şi la cea de vită, am impresia că organismul meu nu o mai suportă. Singurul desert la care nu pot renunţa este îngheţata,' a declarat Diana Munteanu.

Singurele critici primite de vedetă pe paginile ei de Facebook și Instagram sunt legate de aspectul buzelor sale. Deși nu a declarat nimic în acest sens, fanii bănuiesc că Diana Munteanu și-a mărit buzele și nu tuturor le place felul în care arată. 

Mai multe imagini cu Diana Munteanu in galeria foto de mai jos.

related posts

Modifică setările cookies