Eva Longoria, apariția serii la nunta fiului Victoriei Beckham! Actrița a purtat o rochie cu un decolteu abisal


În weekend a avut loc poate cea mai fastuoasă nuntă a anului 2022. Brooklyn, fiul cel mare al lui David Beckham și al Victoriei Beckham, s-a căsătorit cu actrița Nicola Peltz. Printre invitați s-a numărat și Eva Longoria, prietenă apropiată a familiei Beckham.


Puțini știu că Eva Longoria și Victoria Beckham sunt BFF (n.red cele mai bune prietene). Cele două s-au împrietenit pe vremea când David Beckham juca la LA Galaxy. 
 
 
Eva Longoria și soțul ei, Jose Baston, sunt nașii de botez ai fetiței soților Beckham. În 2016, când Eva s-a căsătorit cu afaceristul Jose Baston, Victoria i-a făcut actriței rochia de mireasă. 
 
"Am rugat-o pe Victoria să-mi facă rochia de mireasă pentru că voiam ceva special și făcut cu dragoste”, declara Eva pentru Hello Magazine!, în urmă cu câțiva ani. 
 
La nunta lui Brooklyn Beckham, Eva Longoria a mers tot pe mâna Victoriei și n-a dat greș. Actrița a purtat o rochie din colecția primăvară – vară a fostei “Posh Spice”.
 
Chiar dacă măsoară doar 1,57 m, Eva Longoria (47 de ani) întoarce toate privirile atunci când întră într-o încăpere sau defilează pe covorul roșu. 
 
Actrița a făcut furori la nunta lui Brooklyn Beckham. Rochia neagră care se mula perfect pe trupul actriței avea un decolteu abisal. Eva a postat câteva fotografii și pe contul de Instagram, spre încântarea celor 8,5 milioane de fani care o urmăresc. 
 
 
“Splendită!”, “Pot să zic doar … WOW!”, “Sublimă!”, “Rochia asta arată spectaculos pe tine!”, “Arăți incredibil!”, “Arăți uimitor, Eva! Ador rochia!”, i-au scris câțiva fani. 
 
Și Victoria Beckham s-a pozat la un moment dat în același model de rochie și a postat imaginea pe Instagram. Voi ce spuneți… cui îi vine mai bine?
 
 
Fotografii: Instagram / Getty Images
 
  • Eva Longoria, apariția serii la nunta fiului Victoriei Beckham! Actrița a purtat o rochie cu un decolteu abisal

related posts

Modifică setările cookies