Evan Rachel Wood, dezvăluiri șocante despre relația cu Marilyn Manson: Violată în somn și obligată să avorteze


Din 2007 și până în 2010, cu mai multe pause, Evan Rachel Wood și Marilyn Manson au format un cuplu, iar acum la mai bine de 10 ani de la despărțirea definitivă, actrița americană face unele dezvăluiri de-a dreptul șocante.


Potrivit jurnaliștilor de la Daily Mail, care oferă detalii din documentarul „Phoenix Rising”, care va fi difuzat pe 15 martie, actrița Marilyn Manson o droga pe Evan Rachel Wood, căreia îi dădea inclusiv pastille de dormit, după care o viola în somn!

„Mă trezeam şi încearcam să îmi dau seama ce se întâmplă şi mă gândeam că mai bine nu mă mişc şi mă prefac că dorm în continuare”, a spus actrița.

Mai mult decât atât, Evan Rachel Wood a afirmat că a fost obligată să facă avort: „A venit cu mine la clinică, dar nu m-a ajutat în vreun fel. După ce s-a terminat, m-a pus să îi fac de mâncare. Mi-am spus că ar trebui să mă odihnesc, că trupul meu a trecut printr-o trauma, dar lui nu îi păsa. M-am dus la baie, am luat o bucată de sticlă şi am încercat să îmi tai venele. Când m-am trezit, după tentativă, m-am simţit ca o altă persoană, am sunat-o pe mama şi i-am spus ce s-a întâmplat şi că am nevoie de ajutor”.

Vezi și: Noua modalitate de a face bani pe TikTok

 

 

 

related posts

Modifică setările cookies