Eve Jobs, fiica regretatului Steve Jobs, defilare cu sânii la vedere pe podiumul de la Paris Fashion Week


Eve Jobs, mezina regretatului Steve Jobs, și-a făcut debutul pe catwalk în cadrul Săptămânei Modei de la Paris. 


Tânăra de 23 de ani a defilat alături de nume ca Gigi Hadid sau Paloma Elsesser pentru colecția primăvară/ vară 2022 a brand-ului Coperni, scrie USA Today

Blonda cu picioare interminabile a atras toate privirile când și-a făcut apariția într-o fustă mini și un top mulat, verde neon, la care nu purta sutien. Eve a purtat o pereche de ochelari cu design futurist și o geantă “Origami”, inspirată de pictograma aplicației iPhone pentru fotografii. 

“Nu pot să descriu în cuvinte cât de extraordinară este această colecție. A fost o onoare să fac parte din viziunea Coperni. Felicitări întregii echipe!”, a scris Eve pe Instagram, după prezentarea de la Paris. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eve Jobs (@evecjobs)

Eve s-a transformat într-o tânără încântătoare și are toate șansele să-și facă un nume în industria modei. Pe lângă modelling, Eve Jobs mai este pasionată de călărie, aceasta concurând la numeroase competiții de acest gen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eve Jobs (@evecjobs)

Fata lui Steve Jobs este studentă la Stanford University, una dintre cele mai prestigioase instituții de învățământ din America.

Eva nu va moșteni averea tatălui ei

Eve este fiica lui Steve Jobs și a afaceristei Lauren Powell-Jobs. CEO-ul Apple s-a stins din viață în 2011, din cauza cancerului pancreatic. 

În urmă cu doi ani, mama lui Eve a oferit un interviu celor de la The New York Times, în care a dezvăluit că nu va lăsa moștenirea pe mâinile copiilor săi. „Nu mă interesează creșterea bogăției din generație în generație, iar copiii mei știu acest lucru. Steve nu voia asta. Dacă trăiesc destul de mult, totul se va termina cu mine”, a declarat Laurene.

Fotografii: Getty Images/ Instagram
 
Vezi și VIDEO: Cel mai tare joc de pe TikTok
 
 

related posts

Modifică setările cookies