Evoluția Vioricăi Dăncilă în imagini. De la părul tapat excesiv și machiaj strident, la ținute sobre 


Premierul României, Viorica Dăncilă, este într-o continuă schimbare. 

Tag-uri: #Viorica Dancila

Din ianuarie 2018, de când ocupă funcție de prim-ministru al României, Viorica Dăncilă a trecut prin schimbări vizibile. De la rochii cu imprimeuri florale, păr tapat excesiv, machiaj strident și demodat, la costume serioase, alb-negru asociate cu accesorii simple și de efect.

Mai jos vă prezentăm evoluția prim-ministru Viorica Dăncilă în primul an de când a fost numită în funcție.

Pe 29 ianuarie 2018 Viorica Dăncilă ocupa funcția de prim-ministru al României. Devenea astfel, prima femeie din istoria României care ocupa această funcție.

Fost profesor la Liceul din Videle, apoi inginer si mai tarziu europarlamentar, Viorica Dancilă a fost motiv de râs încă din prima zi, atunci când a fost propusă, pe data de 16 ianuarie 2018 de către PSD pentru funcția de prim-ministru. Aspectul său a stârnit reacții de tot felul, iar românii nu au ocolit subiectul, scotocind internetul după poze și informații cu ea.

De-a lungul mandatului său de premier, Viorica Dăncilă a fost criticată pentru gafele de gramatică și slaba cunoaștere a termenilor și conceptelor. 

Viorica Dăncilă, propunerea PSD pentru funcția de prim-ministru, părăsește sediul Partidului Social Democrat după ședința Comitetului Executiv Național, în București, marți 16 ianuarie 2018. Inquam Photos / George Călin

î

Viorica Dancilă și Florin Iordache în Parlament, joi, 20 decembrie 2018. Inquam Photos/George Calin

Prim-ministrul României, Viorica Dăncilă îl întâmpină la Palatul Victoria pe Președintele Consiliului de Miniștri al Republicii Italiene, Paolo Gentiloni, joi 19 aprilie 2018. Inquam Photos / Alberto Groșescu

Cele mai recente imagini arată un premier mai sigur pe sine, cu atitudine fermă. Viorica Dăncilă optează pentru costume sobre, rochii alb negru, pantofi cu toc și accesorii fine. 

Viorica Dancilă la ședința extraordinară de Guvern de vineri, 21 decembrie 2018. Inquam Photos / Octav Ganea

FOTO Inquam Photos

FULLSCREEN
Evoluția Vioricăi Dăncilă în imagini
  • /

related posts