EXCLUSIV: Andreea Esca a strălucit la Sharm El Sheikh! Vezi ce rochie spectaculoasă, sexy şi la modă a purtat


Andreea Esca şi-a petrecut Crăciunul în Egipt alături de soţul ei, Alexandre Eram, de Alexia, Aris şi iubitul Alexiei, Mario Fresh.


Andreea a fost o adevărată apariţie de Crăciun: a purtat o rochie strălucitoare - şi la propriu şi la figurat! Ţinuta este o creaţie a Danei Budeanu şi respectă tendinţele sezonului: e cu paiete, tăieturi asimetrice şi o croială originală. Iar vedeta PRO TV ştie să pună în valoare o astfel de rochie.  

Stiliştii de la A List Magazine recomandă pentru fashioniste o ţinută de Revelion în aceleaşi tendinţe. Se poartă materialele sclipitoare, metalizate, rochiile glam, paietele şi elementele strălucitoare.

Cu această rochie, Andreea nu se dezminte: vedeta e mereu la modă şi are curajul de a aborda ţinute originale, care o pun în valoare, dar pe care le pune la rândul ei în valoare.

Vedeta mai povesteşte că, înainte de a pleca în Egipt, a sărbătorit în avans Crăciunul şi alături de părinţi săi. Aceştia, după plecarea Andreei, s-au mutat în casa fiicei lor-ca în filmul "The Holiday" - unde persoajele îşi petrec sărbătorile de iarnă în altă casă. 

Foto: Arhivă personală

related posts

Modifică setările cookies