Exclusiv. Ce prieteni celebri are Anamaria Ferentz în Statele Unite: ”Ai impresia că vorbești cu Michael!”


Anamaria Ferentz trăiește de mult timp în America, unde a avut ocazia să se împrietenească cu o mulțime de vedete. 


Cel mai tare s-a bucurat atunci când, fan Michael Jackson fiind de mică, l-a cunoscut întâmplător pe unul dintre nepoții megastarului, Jermaine Jackson Jr, fiul fratelui lui Michael, Jermaine Jackson.  

Autor: Dana Popa

Citește și: Cum arată acum Blanket, unicul copil biologic al lui Michael Jackson. Tocmai a împlinit 17 ani

Deși îl știe din 2013, nu s-a lăudat niciodată cu acest lucru și a păstrat decența, deoarece nu a vrut să profite niciodată de prietenia frumoasă care îi leagă. Din 2013 știam și eu de acest lucru, ba chiar am avut ocazia să-l cunosc pe Jermaine Jackson Jr și am insistat chiar să obțin o fotografie cu cei doi, Anamaria Ferentz și nepotul lui Michael Jackson, însă abia după mai mulți ani și multe rugăminți am reușit să obțin în exclusivitate pentru Perfecte.ro, o poză cu cei doi. Acest lucru a fost posibil atunci când relația de prietenie dintre Ferentz și Jermaine Jackson Jr a ajuns la un alt nivel de încredere și am avut acceptul artistei de a publica poză cu ei doi. 

Ce spune însă cântăreața noastră despre prietenia dintre ea și nepotul lui Michael Jackson, aflăm, exclusiv, pentru Perfecte.ro.  

  

“Jermaine Jackson Jr este primul copil al fratelui  lui Michael Jackson, Jermaine Jackson, cu fata lui Berry Gordy, care are cea mai tare casă de discuri, Motown Records, ce a lucrat cu artiști celebri. El are astfel cei mai celebri bunici din lume, familia Jackson și Berry Gordy! Este primul lor nepot, vorbește exact ca Michael, de încet și de finuț, e foarte interesant să-l auzi, ai impresia că vorbești cu Michael. Ne-am cunoscut în 2013, la un eveniment, la o galerie de artă, în Beverly Hills și de atunci suntem prieteni. M-a vizitat recent și la biroul unde lucrez în Los Angeles”, mărturisește Ferentz.

“Povestim despre familia lor, îl întreb cum sunt bunicii, cum sunt copiii lui Michael, sper într-o zi să-i cunosc. Ei sunt 30 de nepoți, acolo trebuie să te întâlnești cu verișorii cu programare (râde). Am programat să mergem împreună, odată, la mormântul lui Michael, acolo nu ai acces în capela decât dacă ești din familie. Cântă și el și este posibil să vină și în România, pentru că intenționează să lanseze în Europa un album muzical. Tatăl lui, Jermaine Jackson, s-a stabilit la Nisa”, ne-a mai declarat artista.  

“Nu am vrut să mă laud niciodată cu această prietenie, de aceea am vrut să păstrez decența. Mă bucur să am așa prieteni în cercul meu restrâns de aici. I-am povestit lui Jermaine despre România, cât este de frumoasă, i-am lăudat mereu țara mea și este foarte curios să o viziteze, să cunoască tradițiile noastre”, a mai spus Ferentz.  

În prezent, artista și-a găsit liniștea și fericirea în Los Angeles, acolo unde trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu un român din Galați, pe nume Christopher Flores.  

 

Vezi și: Nicole Cherry vorbește deschis despre relația cu iubitul ei

  

related posts

Modifică setările cookies