Există viață și după divorț! Cristina Spătar și copiii ei s-au mutat în chirie ."Mi-e mult mai bine acum!" "


Cristina Spătar a trecut prin schimbări majore la începutul anului. Vedeta locuia încă în casa fostului soţ de care divorţase cu ani în urmă.  În ianuarie, bărbatul i-a cerut acesteia să se mute din vila lui. 


Cristina Spătar nu a avut altceva de făcut decât să-și facă bagajele și să caute un apartament în care să locuiască împreună cu micuții săi, Aida și Albert.

Cristina a lăsat condițiile de lux și s-a mutat cu copiii ei în chirie. 

Fosta soacră a ajutat-o să depășească momentele grele de după divorț. Acum, vedeta vrea să ia un credit bancar și să-și cumpere o casă, aproape de foștii socrii, cu care are o relație foarte bună. 

"E bine în noua casă.  În două luni ne vom muta cu adevărat în casa noastră și cred că va fi uan aproape de lac, în zona unde am locuit, să fim aproape de bunici, de verișori. Ieri a fost bunica la noi și ne-a făcut gogoși. Ea mereu este alături de noi. 

Sunt într-un moment fericit, optimist. Mi-e mult mai bine. Lucrurile s-au așezat. Copiii mei sunt extraordinari. ", a mai declarat cântăreața, care a fost invitată în emisiunea Vorbește Lumea de la Pro Tv. 

 

Poți vedea toate declarațiile ei în filmulețul de mai jos: 

 

 

FULLSCREEN
Ecistă viață și după divorț! Cristina Spătar și copiii ei s-au mutat în chirie ."Mi-e mult mai bine acum!" "
  • /

related posts