Făcută KO cu un sărut! Reacţia jurnalistei agresate de un boxer


Pugilistul român Bogdan Dinu a fost implicat indirect într-un moment stânjenitor petrecut după meciul său cu bulgarul Kubrat Pulev, disputat sâmbătă la Costa Mesa (California). 

Tag-uri: #agresiune #boxeur

Sportivul nostru a fost învins prin KO în runda a 7-a, dar evenimentul total neaşteptat s-a petrecut după terminarea ostilităţilor din ring.

Ajuns în zona interviurilor, Pulev a fost abordat de o jurnalistă de la ,,Vegas Sports Daily”, Jennifer Ravalo. Încă din primele clipe ale discuţiei, se poate vedea faptul că bulgarul a măsurat-o admirativ din priviri pe simpatica interlocutoare. Nimeni nu se aştepta însă ca boxerul de la categoria grea să treacă la pasul următor.

După întrebările banale privind disputa cu Bogdan Dinu care tocmai se încheiase, Jennifer l-a provocat pe bulgarul de 37 de ani referindu-se la un eventual meci cu britanicul Tyson Fury, unul dintre cei mai bine cotaţi “supergrei”, campion mondial în 2015 la toate versiunile boxului profesionist.

Ei bine, Kubrat Pulev a răspuns cu un ,,da” ferm, după care şi-a luat inima în dinţi şi a sărutat-o direct pe buze pe Jennifer, rapiditatea gestului lăsând-o pe americancă fără reacţie. Pulev a ieşit imediat din cadru, iar jurnalista a încercat să-şi ascundă suprinderea cu un “Iisuse Hristoase” şi cu un zâmbet către camera de filmat.

Mai târziu, pe reţelele de socializare, Jennifer a fost chestionată despre cele întâmplate, recunoscând că scena a fost una ,,ruşinoasă” şi ,,ciudată”. În schimb, Kubrat Pulev şi-a atras o sumedenie de critici, controversatul sărut fiind de neînţeles mai ales în contextul în care bulgarul este un bărbat însurat. ,,Jennifer e o prietenă de-a mea, iar eu eram foarte entuziasmat pentru victorie. După sărut amândoi ne-am amuzat, iar Jennifer a venit mai târziu la petrecerea pe care am organizat-o”, s-a apărat boxerul de la sud de Dunărerelated posts