Familia Beckham, pe tobogan! Distracție maximă la Miami


Fostul mare fotbalist David Beckham (44 de ani) s-a distrat de minune alături de copiii săi la un parc acvatic din Miami, imaginile postate pe Instagram arătându-ne o familie cu adevărat fericită.


David are patru copii cu Victoria, dar numai trei dintre ei se află în prezent alături de părinți, fiul cel mare, Romeo (20 de ani), fiind implicat cu alte treburi prin Anglia. În schimb, Romeo (16 ani), Cruz (14 ani) și mezina Harper (8 ani) se bucură din plin de vacanță.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sick day racing harper ????♥️

A post shared by ROMEO (@romeobeckham) on

Viitor patron al unei echipe de fotbal, Inter Miami, care va fi înființată abia anul viitor, David Beckham și-a luat copiii pentru o vizită de neuitat la Tidal Cove, un parc de distracție deschis recent la Miami. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

???????? @ahmed_alsibai

A post shared by ℂ???????????? ???????????????????????????? (@cruzbeckham) on

Bineînțeles, atracția principală au fost toboganele spectaculoase pe care Beckham și ai săi și-au pus la încercare spiritul de aventură. După cum se poate vedea, fetița Harper a fost extaziată de experiența trăită, sub atenta supraveghere a tăticului David.

În schimb, băieții Romeo și Cruz au avut parte de mai multă libertate, iar satisfacția a fost pe măsură. „Distracție maximă cu copiii la Tidal Cove...MIAMI BABY”,  a scris David Beckham pe pagina sa de Instagram, ca explicație pentru fotografia în care o ține în brațe pe Harper la baza unui tobogan abrupt.

Sursa foto - Profimedia

Vezi și profil de celebritate - Chris Hemsworth

related posts

Modifică setările cookies