Familia Beckham și-a cumpărat cel mai scump apartament din lume. Are și heliport


Familia Beckham au făcut o investiție masivă pentru ei, astfel cei șase membri ai celebrei familii vor putea locui în cel mai scump apartament din lume. 


David Beckham împreună cu familia sa vor beneficia de luxul celui mai scump apartament din lume. Locuința a costat 40 de milioane de euro și se situează la etajul 62 (ultimul etaj), în incinta unui penthouse din cea mai scumpă zonă din Miami. Printre facilitățile de lux pe care le are apartamentul, un aspect de-a dreptul spectaculos este că locuința are și un heliport. 

Designul clădirii a fost creat de arthitectul Zaha Hadid, cu  100 de apartamente rezidențiale și are o înălțime de peste 200 de metri. 

 

GALERIE FOTO CU APARTAMENTUL DE LUX AL SOȚILOR BECKHAM


 

 

 

Conform surselor The Sun, fostul jucător al naționalei Angliei și-a cumpărat acest apartament pentru a fi mai aproape de echipa pe care o patronează și anume clubul Inter Miami.

Mai mulți fotbaliști doreau să cumpere acest apartament printre care Luis Suarez (FC Barcelona) sau Daniele De Rossi (retras de la AS Roma), dar nu s-a concretizat nimic. 

Foto: 1000museum.com, Getty Images

Vezi și profil de celebritate - Tom Hardy

related posts

Modifică setările cookies