Familia Kardashian a încercat să îl interneze în spital cu forța. De ce boală gravă suferă Kanye West


Kim Kardashian se află într-o situație delicată după ce soțul său a făcut niște declarații halucinante pe Twitter, pe care ulterior le-a șters. Toată presa a preluat “mărturisirile” rapperului, multe semne de întrebare apărând legate de starea psihică a acestuia. 


Kim Kardashian a rupt tăcerea și a dezvăluit că, într-adevăr, soțul ei suferă de tulburare bipolară, o afecțiune care, netratată, poate face persoana afectata să treacă prin momente grave de depresie. Printre simptomele tulburării bipolare se numără tristețe, anxietate, pierderea energiei și dificultăți de concentrare.

Tulburarea bipolară este de tip 1 și de tip 2, în cazul primeia persoana afectată experimentand episoade maniacale și depresive, iar în cazul celei de-a doua depresii periculoase. 

Kanye West, care își anunțase candidatura la președinția SUA, a spus pe Twitter că încercă să divorțeze de Kim Kardashian de mai bine de un an și că amândoi s-au gândit, la prima sarcină a vedetei, să recurgă la avort.

Kanye West a postat luni noapte o serie de mesaje bizare, conform cărora soţia lui ar încerca ''să-l închidă'' pe motive medicale, precum şi mesaje în care rapper-ul se compara cu Nelson Mandela şi susţinea că filmul "Get Out" este bazat pe povestea vieţii sale.

 

Sursa foto: GETTY

 

Ulterior, Kim Kardashian a oferit fanilor explicații pe Instagram:

“După cum știți mulți dintre voi, Kanye are tulburări bipolare. Oricine suferă de afecțiunea asta sau are o persoană iubită în viața sa cu aceasta tulburare, știe cât de incredibil de complicat și dureros este.

Nu am vorbit niciodată în public despre cum ne-a afectat lucrul acesta acasă, pentru că vreau să îmi protejez copiii și să respect intimitatea lui Kanye. Dar azi simt nevoia să spun ceva din cauza concepțiilor total greșite despre sănătatea mintală.

Cei care nu au cunoștință de această tulburare îi pot judeca greșit pe cei afectați. Aceștia din urmă au nevoie de ajutor profesionist, indiferent de cât de tare îi ajută familia și prietenii”, a spus Kim.

Vedeta de reality show a mai spus despre soțul ei că este un “geniu”, dar “complicat”. Aceasta a mărturisit că se simte lipsită de putere în cazul soțului ei, care trebuie să ia singur decizia  dacă acceptă sau nu ajutor specialiștilor.

 

related posts

Modifică setările cookies