Familia lui Michael Jackson a lansat propriul documentar pentru a răspunde acuzațiilor din Leaving Neverland


La o lună după ce a fost lansat documentarul HBO Leaving Neverland, familia lui Michael Jackson a lansat propriul documentar. 

Tag-uri: #Michael Jackson

Regizat de Eli Pedraza și lansat pe Youtube  pe 30 martie,  Neverland Firsthand: Investigating the Michael Jackson Documentary dorește să pună capat acuzațiilor lui Wade Robson și James Safechuck, care pretind în filmul HBO că au fost abuzați sexual de Michael Jackson. 

Starul, care s-a stins în 2009, a susținut în mod repetat că este nevinovat, el fiind achitat în 2005 în cazul unui proces de abuz sexual. 

În noua producție lansată de familia acestuia, nepoții lui Michael, Taj Jackson și  Brandi Jackson sunt personajele cheie. 

„Nici în o mie de ani nu am văzut pe lângă Michael Jackson vreun copil care arăta ca şi când ar fi anxios, abuzat, rănit“, a mărturisit Brad Sundberg, regizorul tehnic care și-a petrecut o mare parte din viață la Neverland. 

Brandi Jackson a dezvăluit că ea și unul dintre cei care îl acuză acum pe Michael de abuz, Wade Robson, s-au iubit vreme de 7 ani. 

 

"Wade a fost mereu un oportunist. A știut cum să aranjeze mereu lucrurile în favoarea lui.", a declarat tânăra care este convinsă că bărbatul a lansat acuzațiile la adresa lui Michael pentru a obține beneficii financiare. 

 

„El suține că ar fi avut o relaţie cu unchiul meu, Michael Jackson, că au fost îndrăgostiţi şi că au întreţinut relaţii intime. Mai spune că unchiul meu l-a ţinut departe de femei, lucru care nu este adevărat. De fapt, putem vorbi despre cum unchiul meu ne-a apropiat. Asta ar putea discredita lucrurile pe care el le susţine şi mi se pare uimitor cum el crede că este în stare să şteargă 10 ani din viaţa lui“, a adăugat tânăra. 

 

 

Înainte ca Leaving Neverland să fie lansat, familia lui Michael Jackson a dat în judecată HBO și a cerut daune de 100 de milioane de dolari.  

În documentar, cei doi băieți, acum în vârstă de peste 30 de ani, susțin că MIchael i-a abuzat și  i-a convins să nu aibă încredere în oameni - mai ales în femei - şi le-a spus că nimeni nu va înţelege „dragostea“ lor. 

El le-ar fi spus băieţilor că vor merge la închisoare împreună cu el dacă cineva află despre faptul că întrețin relații sexuale. 

 

related posts

Modifică setările cookies