Familia "TheFerragnez" cucerește internetul. Chiara Ferragni și Fedez au un băiețel superb. Cum arată în ultimele fotografii


Chiara a fost printre primele bloggerite care a reușit în mediul online.


Chiara Ferragni este de origine italiană, mai exact dintr-un orășel de lângă Milano și este un fashion influencer de succes.

A colaborat cu  Tod's și Pantene și are propriul blog de fashion și beauty "The Blonde Salad". A fost clasată de Forbes la secțiunea "Top fashion influencers" pe primul loc.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chiara Ferragni (@chiaraferragni) on

În anul 2009, a început să-și facă primele postări pe blogul personal "The Blonde Salad", iar La New York a fost prezentată ca fiind una dintre cele mai impresionante apariții de street-fashion ale anului.

Chiar dacă Chiara nu a obținut diploma de terminare a facultății, a obținut titlul de "Blogger Of The Moment" în Teen Vogue și a adunat peste 12 milioane de vizitatori pe lună.

A colaborat și cu case de modă precum Guess sau Steve Madden pentru o nouă colecție de pantofi în 2014.

Chiara Ferragni este căsătorită cu celebrul cântăreț Fedez care are un succes impresionant în Italia. Federico Leonardo Lucia (Fedez) este un cântăreț rapper și scriitor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chiara Ferragni (@chiaraferragni) on

A cerut-o în căsătorie pe frumoasa Chiara în anul 2017 în timpul unui concert pe care îl susținea la Verona.

Cererea în căsătorie a fost una spectaculoasă și a fost urmărită de milioane de fani din întreaga lume pe rețelele de socializare. Ceremonia a avut loc în Noto, Sicilia pe 1 septembrie 2018.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chiara Ferragni (@chiaraferragni) on

Au împreună un băiețel pe nume Leo care este născut pe data de 19 martie 2018. Băiețelul este adorabil și seamănă izbitor cu părinții acestuia.

 

Deschide GALERIA FOTO pentru a vedea mai multe imagini :

 

Vezi și Profil de Celebritate - Angelina Jolie

related posts

Modifică setările cookies