Francine Martel, modelul de 54 de ani care în trecut a lucrat pentru guvern


Lucrurile bune vin odată cu vârsta, iar Francine Martel este dovada vie a adevărului acestei vorbe de duh. După ce în trecut a muncit pentru Guvernul canadian, antreprenoarea de 54 de ani pozează provocator și este un model pentru femeile aflate la vârsta a doua.


Dacă e să o crezi pe Fran, e grozav să fii femeie la 50+. Canadianca de 54 de ani impresionează cu fizicul ei lucrat și cu sfaturile despre ce înseamnă să duci o viață sănătoasă. 

După o carieră scurtă ca agent imobiliar, Fran Martel s-a lansat în lumea afacerilor în timp ce creștea, de una singură, doi copii. 

Din 2006 până în 2016 a ocupat mai multe funcții publice în cadrul unor instituiții subordonate Guvernului canadian, după care a descoperit rețelele sociale. Prin intermediul lor, antreprenoarea promovează branduri care activează în industria frumuseții și a alimentației sănătoase.

Înțelepciunea vine din experiență. Am experimentat succesul, la fel și eșecul, dar niciuna nu a reprezentat sfârșitul poveștii. Încă mai scriu la povestea aia”, scrie Fran pe Instagram.

Interzisă pe TikTok din cauza nudității

Fran Martel are o comunitate de peste 46.000 de urmăritori pe Insta și, până recent, era foarte populară pe TikTok. Din păcate pentru ea, administratorii rețelei i-au suspendat contul din cauza încălcării regulilor privind distribuirea de conținut neadecvat: nuditate și sexualitate.

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

Ea a dezvăluit că nu e singura care a căzut „victimă” politicii discreționare a platformei, ci nenumărați creatori de conținut populari.

Nu o să plătesc niciun ban pentru a-mi recupera contul. Acest lucru este nesăbuit, deoarece acum numele meu, imaginile și videoclipurile sunt folosite de oameni care mă uzurpă pe TikTok și cer bani. Am raportat și TikTok nu a făcut nimic”, a mai scris canadianca.

Recentele interdicții pe care le-au primit utilizatori consacrați de TikTok ar putea avea legătură cu multitudinea de procese cu care se confruntă platforma, pentru lipsa măsurilor de blocare a accesului minorilor la conținut neadecvat vârstei lor. 

În SUA, mai multe state au interzis folosirea TikTok pe rețelele publice sau pe dispozitive.

Fotografii: @frantastik50

Vezi și VIDEO: 

  • Francine Martel, modelul de 54 de ani care în trecut a lucrat pentru guvern

related posts

Modifică setările cookies