Fără lenjerie intimă și cu tocuri de aproape 30 cm. Julia Fox, apariție de neratat pe străzile din New York


Julia Fox nu încetează să ne uimească: fosta iubită a lui Kanye West a defilat într-un nou outfit scandalos pe străzile din New York.

Tag-uri: #Julia Fox

Noua vedetă preferată a paparazzilor a atras toate privirile cu o rochie-furou purtată fără lenjerie intimă, extrem de decupată în părțile laterale. Și ca tabloul să fie si mai șocant, actrița a combinat-o cu o pereche de ghete cu tocuri imposibile. Nici Lady Gaga nu ar avea curaj să le poarte!

De când s-a despărțit de Kanye West, Julia Fox reușește să atragă atenția asupraei doar prin ținutele extravagante pe care le poartă în public. Puține femei ar îndrăzni să iasă atât de dezgolite pe stradă. Însă pentru a capta atenția paparazzilor, Julia pare în stare de orice.

 

 

Sursa foto: PROFIMEDIA

Julia Fox are 32 de ani și este mămica unui băiețel de un an, însă de al cărui tată s-a despărțit. Acum actrița își împarte timpul între fiul său și cariera pe care și-o construiește post Kanye West. Pentru că i-a plăcut atenția de care s-a bucurat în ultimele luni, Julia continuă să se facă remarcată prin prisma ținutelor sale incendiare.

 

related posts

Modifică setările cookies