Fără perdea! Camila Cabello şi Shawn Mendes s-au sărutat pasional în public


Cântăreţii Camila Cabello (22 de ani) şi Shawn Mendes (21 de ani), unul dintre cele mai mediatizate cupluri din lumea muzicală, au fost surprinşi în ipostaze intime la un meci de baschet din NBA (Clippers – Raptors), disputat luni seară, la Los Angeles.

Tag-uri:

Având postura de VIP-uri, cei doi au avut locuri rezervate în apropierea ostilităţilor de pe teren, astfel că s-au aflat permanent în atenţia fotografilor de la Staples Center. 

Asta nu i-a împiedicat însă să se poarte natural şi să se lase învăluiţi de pasiune, oferind clipe de romantism la scenă deschisă.

Cu fiecare ocazie, Camilla şi Shawn s-au sărutat îndelung, s-au îmbrăţişat, şi-au şoptit vorbe la ureche, mulţi dintre spectatorii aflaţi în apropiere simţindu-se oarecum stingheri în faţa acestei descărcări de erotism.

 

 

 

 

Camila Cabello şi Shawn Mendes se cunosc de mult timp, dar s-au apropiat abia în această vară, cu ocazia filmărilor la videoclipul „Senorita”, unul dintre marile hituri ale anului. Practic, canadianul a fost bărbatul cu ajutorul căruia americanca a trecut mai uşor peste despărţirea de scriitorul Matthew Hassey, cu care s-a iubit în perioada februarie 2018 – iunie 2019.

Încă din prima clipă în care s-au afişat ca un cuplu, Cabello şi Mendes au fost acuzaţi că o fac doar pentru publicitate. Apariţiile ulterioare, inclusiv această ultimă dovadă, au demonstrat însă contrariul, arătându-ne o pereche extrem de fericită.

Cardi B obține un rol în Fast & Furious 9

related posts