Favoritele la Miss Universe 2021. Pe ce loc se află românca Bianca Tirsin, după votul publicului


Competiția Miss Universe 2021 va începte pe 16 mai. Cea de-a 69 ediție se va desfășura într-un hotel luxos din Florida (SUA), Hard Rock Hotel & Casino Hollywood. În presa internațională au început deja să apară opinii privind favoritele din acest an. 


Pe pagina de Facebook Miss Universe Predictions a fost publicat un top al favoritelor, realizat în urma voturilor exprimate de public, pe rețeau de socializare. Românca Bianca Tirșin se află pe locul 10 în acest top. Reprezentanta României are 21 de ani și este din Arad. 

Potrivit presei internaționale, favoritele pentru a câștiga concursul de frumusețe, de această dată, provin, în cea mai mare parte, de pe continentul sud-american. Aceasta este o surpriză, deoarece din 2014, când columbiana Paulina Vega a devenit Miss Univers, nu a mai câștigat nicio altă vorbitoare de spaniolă.

Potrivit lui Osmel Sousa, supranumit ”Regele frumuseții” din Venezuela, fost model și actor, ar exista cinci posibile finaliste ale concursului:

Daniela Nicolás - Chile

 

Ivonne Cerdas - Costa Rica

 

Carmen Jaramillo - Panama

 

Andrea Meza - Mexic

 

Estefanía Soto Torres - Puerto Rico

 

Osmel Sousa mai crede că Alina Sanko (Rusia) și Rabiya Mateo (Filipine) au mari șanse în marea finală. Cu toate acestea, el își menține poziția potrivit căreia câștigătoarea Miss Univers 2021 va fi o femeie dintr-o țară latină.

 

Sursă foto: Facebook/ Miss Universe Predictions, Instagram/ bianca_tirsinmissuniverse

Vezi și: Miliția Modei by Costi Diță: ”Doamna Sharon Stone e de nota 10”

  • Favoritele la Miss Universe 2021. Pe ce loc se află românca Bianca Tirsin, după votul publicului

related posts

Modifică setările cookies