Federer şi Nadal sunt istorie. Italianul Berettini e noul sex-simbol din tenisul masculin


Matteo Berettini (23 de ani) e marea surpriză a ultimului mare turneu de tenis al anului, US Open, italianul calificându-se în faza semifinalelor. La New York, Berettini a impresionat prin joc, dar şi prin prezenţa fizică de fotomodel.


Ani la rând, celebrii Roger Federer şi Rafael Nadal au împletit perfect rezultatele din teren cu calitatea de sex-simbol, apariţiile lor fiind o adevărată delectare pentru reprezentantele sexului frumos. Ca urmare, elveţianul şi spaniolul au primit numeroase solicitări de a poza în pictoriale sau de a face reclamă anumitor produse.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Working hard in the pool to come back as soon as possible ???????????? #comebackstronger #patience #rehab #routine #daje

A post shared by Matteo Berrettini (@matberrettini) on

Apropiindu-se de finalul unor cariere excepţionale, Federer (38 de ani) şi Nadal (33 de ani) vor preda cât de curând statutul de sex-simbol unor tenismeni mai tineri. Iar cel mai îndreptăţit să preia acest rol e italianul Matteo Berettini. La 1,98 metri şi 90 de kilograme, Matteo are tot ce-i trebuie din punct de vedere fizic pentru a intra la inima oricărei femei. Cu siguranţă că celebritatea câştigată în aceste zile la New York (se va apropia de Top 10 mondial) îl va ajuta pe Berettini să se dezvolte mai mult şi pe partea comercială, de imagine.

Pe plan sentimental, noua ,,ispită” din tenisul masculin e disponibil pentru amatoare, Matteo ieşind de curând dintr-o relaţie cu o conaţională, Lavinia Lancelotti. A fost momentul în care inclusiv divele sexy din circuitul feminin au pus ochii pe Berettini. Astfel, pe la colţuri s-a zvonit despre o apropiere de canadianca Eugenie Bouchard, asta în timp ce o altă jucătoare, asutralianca Tomljanovic, a fost văzută în mai multe rânduri urmărind din tribune meciurile lui Matteo Berettini.

related posts

Modifică setările cookies