Feli a ales nașii fetiței. Cine sunt cei care o vor creștina pe micuța Nora Luna


Feli a decis cine vor fi nașii micuței Nora Luna.


Într-un interviu acordat site-ului click, artista a dezvăluit cine vor fi cei care îi vor deveni părinți spirituali micuței Luna.

Feli a spus că nașă va fi prietena ei din copilărie, Ica, și, probabil, prietenul sau soțul acesteia. Întrebată și când va avea loc botezul, artista a spus că nu a fixat încă o dată.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Inimu' si sufletu'. Tu. ???? #eusuntfeli #tbt #canderabebeinburtica #noralunamea

A post shared by Feli (@felidonoseofficial) on

Artista a reușit să păstreze secretă identitatea celui care e tatăl fetiței ei, însă a făcut o concesie și a povestit într-un alt interviu acordat anul trecut cum l-a cunoscut.

„Mi-am dorit de mică o fetiță, însă nu m-am gândit nicio clipă că o s-o nasc eu, ci că o s-o adopt. […] Cătălin a apărut nu când l-am căutat, ci când nu l-am așteptat. A fost un fulger cu de toate.”, a spus ea.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We ♥️ u, tati! ????☁️???? #familyfirst #weareone #noralunamea #soarelesiluna #teiubescdintotdeauna

A post shared by Feli (@felidonoseofficial) on

Feli a mai povestit că au avut o relație la distanță timp de câteva luni și că s-au cunoscut în Germania, acolo unde ea urma să aibă un concert. După ce a cunoscut-o pe Feli, Cătălin a ales să se întoarcă acasă, în orașul lui natal, Constanța. 

Feli a mai spus că a fost uimită de viteza cu care au progresat lucrurile pentru că, după spusele ei, se plictisește repede și nu credea că poate să reziste într-o relație cu cineva mai mult de câteva luni. 

„E varianta mea masculină, avem trăiri la indigo. E prima persoană cu care pot să fiu eu însămi.”, a mai spus Feli. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

☁️????❤️⏱ #soarelesiluna #teiubescdintotdeauna #noralunamea

A post shared by Feli (@felidonoseofficial) on

Fetița lor a venit pe lume în 21 noiembrie, anul trecut, și a primit numele Nora Luna. 

Între timp Feli a mai declarat că pe tatăl fetiței îl cheamă Cătălin și a publicat inclusiv o fotografie cu el pe Instagram. 

Cum a ales numele fetiței 

„De mică am visat ca pe fetița mea o va chema Luna, cumva și influențată de desenele Sailor Moon, ea avea o pisică pe care o chema Luna. Mi se pare un nume special. Așa am simțit să o numesc. […] Și Cătălin rezona și nu cu Luna. Dar a spus că dacă eu așa am visat de mică, nu poate să îmi ia bucuria asta. Așa că am botezat-o Nora Luna”, a declarat Feli pentru Unica.

Vezi și:

related posts