Feli Donose, despre rolul de mămică. Cum i s-a schimbat viața de când a venit pe lume Nora Luna


Feli Donose, una dintre cele mai apreciate cântărețe din România, a devenit în urmă cu un an mama unei fetițe superbe.  Cântăreața a dezvăluit în cadrul emisiunii Vorbește Lumea cum i s-a schimbat viața de când a devenit mamă.

Tag-uri: #Feli Donose #mama

Feli Donose este o femeie fericită și împlinită. În urmă cu un an a devenit pentru prima oară mama unei fetițe superbă. Invitată în platoul emisiunii Vorbește Lumea, cântăreața a povestit cum i s-a schimbat viața de cand a adus-o pe lume pe Nora Luna. 

Citește și: Cristina Rus e gravidă pentru a treia oara! Vezi de ce spune că nu e "insărcinată, e super însărcinată"

"Mă simt, parcă așa de frumoasă, cum mi se pare că nu am fost niciodată. Frumoasă așa cu totul, ca și femeie în rol de fata lui mama, în rol de iubită, în rol de prietenă. Nora Luna are 11 luni și două zile. Îi scriu în fiecare lună împlinită, din prima zi de când s-a născut""

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Feli din Poveste (@felidonoseofficial) on

 

De asemenea, aceasta a vorbit și despre relația pe care o are cu mama ei și pe care o apreciază foarte mult. 

"Mama mea este sufletul și inima mea. Mama mă ajută atât de mult cu Nora Luna, extraordinar de mult. Câteodată mă simt așa de rea că nu am răbdare. După ce am născut, la două luni după ce am născut, au început concertele și uite-o pe Feli frustrată și geloasă: <nu-i combina alimentul ăla cu aia, nu-i da aia, eu sunt mama ei, tu ești bunica>".  

Feli Donose și Cătălin, tatăl Norei Luna și parterul de viață al acesteia, s-au cunoscut în anul 2017. Acesta nu face parte parte din viața mondenă, Feli preferând să țină secret acest aspect al vieții sale.

Feli spune despre sine că este „un satelit natural al muzicii" și nu iși poate imagina un mod mai bun de a se exprima decat prin muzică. S-a remarcat la Vocea Romaniei, fiind unul dintre concurenții creditati cu cele mai mari sanse la câștigarea concursului.

Sursa foto: Facebook/Instagram 

related posts