Femei de succes. Ana Ion, digital sales executive: ”Dacă ești pasionat de ceea ce faci, lucrurile se întâmplă”


Ana Ion face parte din echipa de digital PRO TV de doi ani de zile și spune că este pasionată de ceea ce face. ”Sunt o persoană foarte ambițioasă și dedicată, iar atunci când îmi setez un obiectiv, îl ating”.


Ce îți place cel mai mult la cariera ta de până acum?

Fac parte din echipa de Digital PRO TV din 2016. Mă ocup de vânzarea spațiilor publicitare din toate site-urile noastre. În mare parte, vânzările sunt despre oameni, legături construite în timp cu aceștia. Sunt pasionata de ceea ce fac. Cariera este foarte importantă pentru mine, iar în acest domeniu mereu învăț ceva nou, lucru care mă bucură. Foarte important este că în PRO TV suntem o echipă minunată, iar asta ne ajută pe toți să creștem împreună.

Citește și: Femei de succes. Allma Somkereki, Senior PR coordinator: ”Întotdeauna mi-a plăcut să lucrez cu oamenii”

Ce ai spune despre tine, dacă ar trebui să te descrii în câteva cuvinte?

Sunt o persoană foarte ambițioasă și dedicată, iar atunci când îmi setez un obiectiv îl ating. Mai mult decât atât, sunt pasionată de psihologie. Și când spun acest lucru, mă refer la tot ce înseamnă comportamentul uman, limbaj verbal și non-verbal, gesturi, mimică și reacții. Foarte important… nu mă exclud din acest proces, motiv pentru care analizez de cele mai multe ori reacțiile mele în anumite situații.

Îți mai amintești prima ta zi în PRO TV? 

Da! Eram nerăbdătoare să-mi cunosc colegii. Cât privește emoțiile, evident erau prezente și ele. Pentru o perioadă, m-am gândit cum o să decurgă toată povestea asta, dacă mă voi adapta. Nu a trecut mult timp și m-am convins. Aici sunt o mulțime de oameni frumoși.

Cum ți-ai dat seama că aceasta este meseria potrivită pentru tine? Care sunt cele mai mari satisfacții, din punct de vedere profesional?

Din punctul meu de vedere, este foarte simplu. În momentul în care te simți bine în locul în care îți petreci mai mult timp decât acasă… ți se potrivește ceea ce faci! Îmi place să lucrez cu oamenii și cea mai mare satisfacție pentru mine este atunci când simt că am ajutat, fie că este vorba de un coleg sau un colaborator. 

Ai vreun sfat pentru femeile își doresc o carieră la fel ca a ta?

Da! Este foarte important să-ți placă ceea ce faci și rezultatele nu vor întârzia să apară. Ca în orice domeniu, dacă ești pasionat de ceea ce faci, mereu cu dorința de a învăța și cu perseverență, lucrurile se întâmplă.  

Care sunt pasiunile, hobby-urile tale? Ce-ți place să faci în timpul liber?

Mă relaxează foarte mult să gătesc. Îmi place să meditez și să mă deconectez cu ajutorul tehnicilor de respirație, ajutată și de muzica potrivită. Nu în ultimul rând, îmi plac vara, soarele și căldura. 

Cum arată o zi perfectă pentru tine?

O zi perfectă pentru mine este o zi în care îmi petrec timpul alături de părinți. Sunt o persoană familistă și mă simt foarte bine atunci când ne strângem toți, depănăm amintiri și gătim. 

Care este cel mai frumos compliment pe care l-ai primit vreodată, din punct de vedere profesional?

Depinde foarte mult de cum privim lucrurile, pentru mine sunt importante gesturile, însă cu siguranță un compliment primit în momentul potrivit ajută enorm. 

Dacă te-ai întâlni acum cu tine la început de carieră, ce ți-ai spune? Un sfat sau o constatare despre viață la care ai ajuns acum.

Unele lucruri nu pot fi învățate, pot fi doar experimentate!

FULLSCREEN
Femei de succes. Ana Ion, digital sales executive: ”Dacă ești pasionat de ceea ce faci, lucrurile se întâmplă”
  • /

related posts