Femei de succes. Corina Petrea, digital sales executive: ”Nu arăt niciodată că este vreo problemă, toate au rezolvare”


Corina face parte din echipa PRO TV de doi ani și crede că optimismul și perseverența care o caracterizează o ajută să depășească orice obstacol. ”Cel mai mult îmi place faptul că, tot timpul, cunosc oameni noi”.   


Ce faci tu în PRO TV? Ce funcție ai și ce presupune munca ta?

Sunt de doi ani de zile în PRO TV, fac parte din echipa de vânzări Digital și jobul meu presupune să mă ocup de vânzarea spațiului digital, display cât și articole, și să discut cu agențiile de publicitate cu care noi colaborăm. Atât cu agențiile consacrate, care sunt de mult timp pe piață, cât și cu agențiile noi, de PR, și cu clienții direcți.

Citește și: Femei de succes. Ana Ion, digital sales executive: ”Dacă ești pasionat de ceea ce faci, lucrurile se întâmplă”

Ce ai spune despre tine, dacă ar trebui să te descrii în câteva cuvinte?

Sunt o persoană optimistă și foarte veselă și încerc să aduc suflul acesta și în ceea ce fac în fiecare zi. Și atunci când discut cu clienții sau cu persoanele din agenții, nu arăt niciodată că este vreo problemă, toate au rezolvare. Asta cred că mă caracterizează cel mai mult. Râd tot timpul. Nu te plictisești cu mine, nici la birou, nici în timpul liber. Sunt perseverentă câmd vine vorba să-mi ating targetul în fiecare lună. 

Ce îți place cel mai mult la cariera ta de până acum?

Cred că cel mai mult îmi place faptul că, tot timpul, cunosc oameni noi, de toate tipologiile, cu care încerc să creez relații frumoase, bazate pe încredere. 

Îți mai amintești prima ta zi în PRO TV? 

Trebuie să spun că, la început, când sunt într-un mediu nou, am mari emoții, dar cred că zâmbetul mă ajută. Prima zi în PRO TV a fost foarte stresantă pentru că, venind dintr-o firmă mai mică într-o televiziune, pentru mine a fost ceva ”wow”. Știam de spiritul PRO și abia așteptam să mă integrez în echipa PRO TV... și aveam foarte mari emoții. 

Care este cea mai frumoasă amintire a ta legată de tine aici, la PRO TV?

Cred că cea mai frumoasă amintire este de la început, pentru că astea te marchează cumva... când am venit și am văzut cât de tari sunt oamenii de aici. Și îmi amintesc cu drag de ei, pentru că m-au primit foarte bine, ca o prietenă. 

Cum ți-ai dat seama că aceasta este meseria potrivită pentru tine? Care sunt cele mai mari satisfacții, din punct de vedere profesional?

Am studiat ASE-ul, Științe Economice, și am luat-o pe acest drum. Asta fac de la început. Sunt cea mai fericită când îmi fac targetul dar și atunci când, alături de echipa PRO, fac lucruri caritabile, ceva bun pentru alții, cum a fost, recent, „Târgul de Crăciun PRO TV”, când noi toți de la PRO TV am strâns bani și am donat o sumă considerabilă către asociația Dăruiește Viața, care construiește primul spital de oncolologie și radioterapie pediatrică din România. Mi se pare că nu poți face asta în orice companie. Aici este acest spirit de ”hai să ajutăm, să facem ceva bine”, care mie îmi place și, când ne reușește o astfel de acțiune, sunt fericită.

Ai vreun sfat pentru femeile își doresc o carieră la fel ca a ta?

Să știe că, pentru orice problemă, se găsește mereu soluția. Să fie deschise, să privească lucrurile cu optimism și să fie încrezătoare în propriile forțe. 

Care sunt pasiunile, hobby-urile tale? Ce-ți place să faci în timpul liber?

Am făcut un curs de aerobic, îmi place mult zona aceasta de coregrafie, dans și cam asta fac în timpul liber. Îmi place mult să cânt, îmi place să fac mișcare, chiar dacă nu atât de multă pe cât mi-aș dori, pentru că nu am timp.

Cum arată o zi perfectă pentru tine?

Ziua perfectă începe cu sală. Mi se pare că, dacă fac mișcare dimineața, sunt fresh toată ziua și pot să fac orice. Gândesc și mai limpede, am altă stare de spirit. Apoi, să vin la birou - dacă stau acasă și lenevesc, sunt posomorâtă - și seara, să mă întâlnesc cu prietenii. Încerc să fac asta cât de des, să nu am impresia că trăiesc doar în weekend-uri.

Care este cel mai frumos compliment pe care l-ai primit vreodată, din punct de vedere profesional?

În trecut, un client care era foarte important pentru mine mi-a spus că îi dau un vibe pozitiv și de aceea lucrează el cu mine. Că este sigur că totul o să fie OK.

Dacă te-ai întâlni acum cu tine la început de carieră, ce ți-ai spune? Un sfat sau o constatare despre viață la care ai ajuns acum.

Sincer, mi-aș spune să am mai multă încredere în mine și să trec mai repede peste emoții. 

Vezi și: Cum ne alegem pozele pentru Instagram

FULLSCREEN
Femei de succes. Corina Petrea, ”Nu arăt niciodată că este vreo problemă, toate au rezolvare”
  • /

related posts

Modifică setările cookies