Femei in CTRL: Ruxandra Gheorghe, despre cum sa-ti faci un business de succes cu credit la banca


Are 27 de ani, a terminat Facultatea de Limbi si Literaturi straine si timp de 5 ani a lucrat in Marketing si Consultanta pentru IMM-uri. A renuntat la o cariera de viitor pentru a se dedica exclusiv pasiunii ei. Asa ca s-a apucat de design, croit, cusut o lenjerie intima jucausa si sexy, care te face sa visezi – Ludique. Faceti cunostinta cu Ruxandra Gheorghe.


O dorinta veche, o afacere noua

“M-am hotarit sa fac asta acum 4 ani, din pasiune. Este o dorinta mai veche care mi-a acaparat toata fiinta si ma implineste. Lenjeria Ludique celebreaza feminitatea si cutezanta, este diferita de oferta existenta in Romania, vine cu o abordare noua si nu se incadreaza in tiparele consumeriste”, ne-a marturisit Ruxandra.

Lenjeria Ludique – o scurta carte de vizita

Ce inseamna in viziunea Ruxandrei o lenjerie intima sexy? “Lenjeria este cea de-a doua piele si e important sa ma simt bine in ea, sa fie fina, placuta la atingere, pretioasa, de calitate. Restul e pe locul doi.”

“Traditionalul se contopeste cu inovatia, chiar si pentru lenjeria intima.Imbin taieturi si tipuri de materiale inedite cu elemente din arta romaneasca, traditionale. Dezvolt trendul Underwear as Outerwear ce incepe sa fie usor asimiliat si in Romania, si constat acest lucru din vanzari.”

Credite la banca si descurajare din partea celor din jur

 “Inceputul pentru Ludique a fost greu, poticnit, cu multe greseli din care am invatat ulterior, cu credit la banca si atitudine ostila din partea celor din jur.

Toate obstacolele si dificultatile intampinate au contribuit insa la formarea mea, la evolutia proiectului meu, au creat noi oportunitati.Multi mi-au spus ca nu voi reusi fara sustinerea unui investitor, dar eu am continuat. Altii mi-au recomandat sa-mi scot din CV proiectul Ludique, insa eu am nu am renuntat si am perseverat.”

Inceputul in Romania: greu, dar nu imposibil

“Am parcurs multe etape, este un intreg proces de formare, reusita nu vine peste noapte, necesita efort, sacrificii, curaj si o motivatie puternica bazata pe o viziune clara.

In Romania, din pacate, ma lupt cu mentalitati pentru ca perceptiile sunt deformate din cauza importurilor ieftine si de proasta calitate. 

Daca as fi fost in alta tara, cu un obicei de consum pregatit, cu un sistem bine pus la punct si o economie echilibrata, cu siguranta as fi reusit sa ies la suprafata mai repede. “

Colaborarea cu Molecule-F

S-a intamplat totul mai repede decat ma asteptam. Le-am trimis prin mail colectia, le-a placut, si astfel am hotarat sa colaboram. Molecule-F a contribuit semnificativ la evolutia brandului Ludique, si trebuie sa precizez ca selectia pe care o fac ei este exigenta.  

Cu atat mai mult ma bucura si ma onoreaza prezenta Ludique pe acest site cu vanzare online, ce ii reuneste pe unii dintre cei mai buni designeri din Romania. “

Planuri de viitor

“Pentru viitor, ma vad in dulapul sau sertarul multor femei. Daca ar fi sa aleg o vedeta pe care mi-as dori sa o vad pozand in lenjeria creata de mine, aceasta ar fi Loredana. Este un icon si este prima persoana care imi vine in minte.”

Ruxandra sustine moda Romaneasca si designerii la inceput de drum: “Incurajez si ma regasesc in productia romaneasca, asa ca fac shopping de la designerii romani. Mi se intampla sa improvizez si sa mai fac tot felul de ajustari hainelor, iar cateodata imi mai creez cate ceva.”

Vezi si: NudeBlack by Ludique: o colectie 100% romaneasca, de purtat atat sub haine, cat si la vedere

 


FULLSCREEN
Femei in CTRL: Ruxandra Gheorghe, despre cum sa-ti faci un business cu credit la banca, intr-un moment in care nimeni nu-ti da sanse de reusita
  • /

related posts