Femeia comparată cu păpușa Barbie arată diferit la 37 de ani. Valeria Lukyanova s-a mutat în Mexic și a renunțat la machiajul de zână


Valeria Lukyanova a atras atenția cu trăsăturile ei faciale, care te duc cu gândul la celebra păpușă Barbie. Tânăra și-a făcut operații estetice, folosea machiaj și lentile de contact, ca să arate ca o zână. În ultimii ani însă stilul ei de viață s-a schimbat semnificativ. 


Valeria Lukyanova are acum 37 de ani și locuiește în Mexic. Tânăra originară din Ucraina a renunțat la machiajul strident, care o transforma într-un personaj de jocuri video, dar și la ținutele provocatoare. Acum pare o fată obișnuită și nu încearcă să iasă mereu în evidență. Într-o postare recentă ea le-a arătat urmăritorilor cum arată tenul ei, imediat după ce a ieșit din duș.  Vezi imaginea în galeria foto de mai jos. 

Valeria este instructor la Școala Out-of-Body Travel, o instituție în care doritorii învață mai multe despre suflet, cum să iasă din corpul fizic și să călătorească spiritual. Numele ei de acolo este Amatue.  Este o “școală internațională unde instructorii le arată elevilor cum să-și părăsească trupul fizic și să intre în corpul spiritual, astral, de unde pot vizita orice loc de pe planetă sau din univers” spune ea, apoi adaugă: “Știu că ăsta e viitorul omenirii”.

Într-o postare pe contul de socializare, Valeria a menționat că nu-și dorește copii: „Nu înțeleg de ce eu trebuie să am grijă de cineva. Cum aș putea să-mi irosesc energia divină, resursele mele valoroase, doar pentru a aduce pe cineva pe această lume”, a scris ea, iar mai mulți internauți au ironizat-o pentru asemenea afirmații. 

Sursă foto: Instagram/ valeria_lukyanova21

Vezi și: 

  • Femeia comparată cu păpușa Barbie arată diferit la 37 de ani. Valeria Lukyanova s-a mutat în Mexic și a renunțat la machiajul de zână

related posts

Modifică setările cookies