Femeia-pisică, selfie Bella Hadid. Cum arată la 82 de ani, fără filtre, femeia mutilată de operații estetice


La 82 de ani, Jocelyn Wildenstein este mai mondenă ca niciodată. Supranumită “femeia pisică”, din cauza operațiilor estetice nereușite, Jocelyn s-a pozat alături de cele mai frumoase modele din lume, la Paris Fashion Week.


Femeia-pisică este activă și pe rețelele de socializare. Jocelyn a postat imagini de la Săptămâna Modei de la Paris, în care chipul ei pare al unei femei de 30 de ani. Însă, fără filtre și Photoshop, se văd efectele operațiilor estetice asupra chipului ei. Și să nu uitam, totuși, că are 82 de ani. 

Paparazzii au fotografiat-o la prezentările de modă, așa că imagini cu chipul ei real au apărut pe internet.

Jocelyn este logodită din 2017 cu un canadian în vârstă de 55 de ani, cu 26 de ani mai tânăr ca ea. Cei doi au un trecut controversat: s-au logodit după 15 ani de relație, perioada în care amândoi au fost arestați pentru agresiune... unul împotriva celuilalt.

Jocelyn a fost căsătorită, în trecut, cu un om de afaceri înstărit, pentru care a și spus că și-a făcut toate operațiile. Când și-a dat seama că acesta o înșală cu un model mult mai tânăr decât ea, a divorțat și, pentru o bună perioadă de timp, a primit o pensie lunară, în valoare de 110.000 de dolari. A rămas însă fără niciun ban, din cauza dependenței de medicina estetică.

Dacă până în urmă cu câțiva ani era considerată una dintre cele mai bogate femei din lume, obținând o sumă uriașa în urma divorțului, ulterior Jocelyn a susținut că nu mai are bani nici de mâncare. Aceasta a spus că familia fostului soț i-au tăiat pensia alimentară de 110.000 de dolari.

Jocelyn Wildensteina  fost desemnată de tabloidul Daily Mail cea mai înfricoșătoare celebritate din lume, din cauza look-ului ei bizar.

SURSA FOTO: GETTY IMAGINES, PROFIMEDIA, INSTAGRAM

 

related posts

Modifică setările cookies