Femeile care îi plac lui Leonardo di Caprio- frumoase și sub 25 de ani. Graficul care a devenit viral pe internet


Leonardo di Caprio nu mai este un puști. Are 44 de ani, dar cu toate acestea, este atras în continuare de femei care au jumătate din vârsta lui. 

Tag-uri:

Considerat unul dinte cei mai râvniți bărbați de la Hollywood, Leo nu pare să aibă niciun gând de însurătoare. Îi place viața, distracția și nu este interesat decât de femei care au sub 25 de ani. 

 

Un utilizator al rețelei de socializare Reddit a realizat un grafic pentru a demonstra preferințele actorului pentru femeile care au cel mult 25 de ani. Toate iubitele lui s-au încadrat în această limită.

 

Cele mai în vârstă femei pe care le-a iubit Leo sunt  modelul israelian Bar Refaeli, modelul Kelly Rohrbach și Nina Agdal.

Celelalte iubite ale starului au fost modelul german Toni Garrn, care avea 21 de ani, și Erin Heatherton, tot model, care avea 22 de ani pe atunci.

În 1999, la 25 de ani, DiCaprio a avut celebra relație cu Gisele Bundchen, care avea 18 ani. În 2011, DiCaprio a mai avut o relație de cinci luni cu actrița Blake Lively. Actuala iubită a lui Leo este modelul argentinian în vârstă de 21 de ani, Camila Morrone. 

Este evident că actorul preferă blondele, modele. Graficul a devenit viral pe internet, unde a adunat mii de comentarii și zeci de mii  de distribuiri. 

FULLSCREEN
Femeile care îi plac lui Leonardo di Caprio- frumoase și sub 25 de ani. Graficul care a devenit viral pe internet
  • /


related posts