Femeile o invidiază, iar bărbații o doresc, dar ea trăiește un coșmar din cauza bustului prea mare: "Oamenii mă urăsc"


Louisa Khovanski, o ucraineancă în vârstă de 28 de ani, face senzație cu formele sale generoase pe rețelele de socializare, unde primește sute de complimente. Puțini însă știu prin ce trece tânăra: bustul atât de mare îi pune viața în pericol și îi provoacă dureri zilnice. 


Partea bună este că asemea dotări îi aduc și câștiguri considerabile – ucreaineanca se laudă că a ajuns să câștige 50.000 de euro pe lună, din site-ul Only Fans, unde încarcă poze în ipostaze provocatoare. Și pe Instagram este la fel de apreciată – este urmarită de 2.5 milioane de oameni. 

 

Totuși, în ciuda câștigurilor, Louisa Khovanski dorește să își facă o operație de micșorare a sânilor, pentru a duce o viață normală și pentru a scapă de durerile constante. 

Ucraineanca se plânge că în viața de zi cu zi trebuie să poarte haine largi, ca să nu atragă atenția oamenilor. Altfel, aceștia se uită insistent la bustul său. “Nu pot purta bluze decoltate, ca alte fete, pentru că oamenii mă vor urî pentru sânii mei. Lumea efectiv se holbează la mine când port haine mulate. Nu e vina mea că am sânii atât de mari. Mă gândesc în viitor să îmi fac o operație de micșorare a lor”, spune influencerita.

related posts

Modifică setările cookies