Fericiți după 6 luni de chin. Veștile bune primite de Sara Carbonero și Iker Casillas


Soții Casillas au traversat în ultima jumătate de an momente complicate, în care s-au temut inclusiv pentru viețile lor, dar acum totul pare să fi revenit la normal. 


Frumoasa jurnalistă Sara Carbonero și-a încheiat cu succes tratamentul pentru cancer, în timp ce cunoscutul portar a revenit la antrenamente după un infarct.

Luna mai a fost una de coșmar pentru cei doi, ambii îmbolnăvindu-se grav practic în același timp. Mai întâi a picat vestea șocantă a infarctului suferit din senin de Iker Casillas la un banal antrenament al echipei sale de club, FC Porto. După câteva săptămâni, necazul a fost dublat de Sara Carbonero, care a anunțat că suferă de cancer ovarian. S-a aflat ulterior că inima fotbalistului a cedat tocmai din cauza incertitudinilor prin care trecea soția sa.

Iată însă că au trecut 6 luni, iar Iker și Sara pot zâmbi din nou. Conform ultimelor informații venite din Spania, jurnalista de 35 de ani și-a încheiat ședințele de chimioterapie și are motive să fie încrezătoare. „Am prins boala la timp, dar mai am de luptat cu tratamentul”, spunea ea la momentul diagnosticului. 

Ca o coincidență fericită, Iker Casillas le-a dat și el o știre grozavă numeroșilor fani, ibericul de 38 de ani revenind la începutul lunii noiembrie pe gazon, acolo unde îi place cel mai mult. Drept dovadă, el a postat pe contul de Twitter o fotografie cu ghetele de fotbalist murdare de pământ și de iarbă. Totuși, Iker mai are de așteptat până va primi acordul final al medicilor de a-și relua activitatea profesionistă.

FULLSCREEN
Fericiți după 6 luni de chin. Veștile bune primite de Sara Carbonero și Iker Casillas
  • /

related posts