Fetelor, iubitul Shakirei e „disponibil”! Numărul de telefon al lui Gerard Pique


Fotbalistul spaniol Gerard Pique (32 de ani), iubitul celebrei cântărețe Shakira, a făcut un gest total neașteptat, publicându-și pe Instagram numărul de telefon. În mai puțin de 24 de ore, Pique a primit peste 7000 de mesaje.


Nu se știe dacă partenerul de viață al Shakirei a făcut acest gest intenționat sau a fost o simplă scăpare. Totul s-a întâmplat cu ocazia unei ședințe pe care Gerard Pique a ținut-o cu colaboratorii săi din proiectul „Cupa Davis”, turneu de tenis intrat în proprietatea unei companii, Kosmos, în care fotbalistul Barcelonei e acționar.

 

La muncă, împreună cu echipa mea. Orice doriți, vă las la toți numărul de telefon. +34649500001”, a fost mesajul lui Pique care a creat uluire în rândul admiratorilor săi. Evident, n-a durat mult până când telefonul a fost invadat de apeluri și SMS-uri, multe persoane încercând să afle doar din curiozitate dacă numărul e real. 

Enigma a fost dezvăluită chiar de Pique, printr-un filmuleț postat pe Twitter. „7000 de mesaje?? Serios??” s-a întrebat iubitul Shakirei, pe telefonul din mâna lui Gerard fiind vizibilă avalanșa de mesaje. De altfel, ca o dovadă în plus că numărul nu e fals, WhatsApp-ul corespunzător are la poza de profil o imagine a cântăreței columbiene.

FULLSCREEN
Fetelor, iubitul Shakirei e „disponibil”! Numărul de telefon al lui Gerard Pique
  • /

related posts