Fetița cu păr de troll care suferă de o boală rară. Doar 100 de persoane din lume au părul acesta special


Wynter Seymour din marea Britanie are 7 ani și a devenit celebră datorită părului ei foarte special.Micuța s-a născut cu păr mult și negru, însă brusc a început să-i crească puf blond, iar în curând avea să semne cu un puișor de găină. 

Mama fetiței a început să caute atunci pe internet un răspuns. L-a găsit  la medic. Atunci a aflat în urma unor teste  că fiica ei suferă de o boală genetică foarte rară. Această boală afectează în jur de 100 de persoane din întreaga lume și nu are alte implicații medicale, în afară de textura părului.. 

Foto: Facebook

Fetița este o adevărată atracție pentru cei din jur. Atunci când iese la plimbare, trecătorii se opresc curioși. Cei mai curajoși o întreabă pe mama acesteia ce este în neregulă cu părul micuței.

 
 
 
Vezi și 
 
 
Părul fetiței a câștigat chiar și porecla "Chucky", deoarece  amintește  de celebra păpușă.
 
"Parul ei este foarte ciudat. În mijloc are un milion de fire care merg în toare direcțiile.  Chiar nu poți să o perii.  Plânge mult la pieptănat și spune că o doare tare. Are și scalpul foarte sensibil", povestește mama, care a încercat totul, inclusiv uleiul pentru bebeluși. Nimic n-a mers. 
 
"Arată ca și când ar avea o cutie pe cap, problema cea mare o reprezintă rădăcinile, care sunt extrem de rigide. ", spune mama fetiței cu păr de troll. 
 
 
Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos: 
 
 
FULLSCREEN
Fetița cu păr de troll care suferă de o boală rară. Doar 100 de persoane din lume au părul acesta special
  • /

related posts

Modifică setările cookies