Fetița din clipurile Siei s-a transformat într-o tânără de o frumusețe răpitoare! Cum arată Maddie Ziegler la 18 ani


O cheamă Madison Nicole Ziegler, dar tot globul o știe ca “fetița dansatoare din clipurile Siei”. Maddie nu mai este însă o fetiță, ci o tânără absolut superbă, care cochetează cu modellingul și actoria, dar este și un influencer de succes. Toate astea la doar 18 ani!


Fetița cu perucă, ochi albaștri și zâmbet perfect, care dansa dumnezeiește, a crescut și este de o frumusețe răpitoare. Maddie a împlinit 18 ani în septembrie și este deja o antreprenoare de succes. Are peste 13,7 milioane de fani pe contul de Instagram, acolo unde promovează diverse brand-uri sau propria linie de haine.

Cum a început colaborarea cu Sia

Colaborarea cu Sia i-a schimbat radical viaţa şi a făcut-o faimoasă în toată lumea. Maddie a apărut în șase videoclipuri ale cântăreţei, printre care: „Chandelier“, „Elastic Heart“, „Big Girls Cry“ sau „Cheap Thrills“.

Talentul ei a fost remarcat de cântăreață în emisiunea “Dance Moms”, acolo unde participa alături de sora sa. În 2011, mama lui Maddie a semnat un contract pentru a apărea împreuna cu cele două fiice ale ei, Maddie şi Mackenzie, în reality show-ul „Dance Moms“ de pe postul Lifetime.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by maddie (@maddieziegler)

Vezi mai multe imagini cu transformarea lui Maddie Ziegler în galeria foto de mai jos

Cântăreaţă australiană a remarcat-o în cadrul acestui reality-show, iar în 2012 i-a propus să apară în videoclipurile ei. Maddie a însoțit-o trei ani pe Sia în turnee și a dansat în spectacolele ei. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by maddie (@maddieziegler)

Maddie a adunat o avere impresionantă

În 2018, E! News scria că Maddie Ziegler are o avere de 5 milioane de dolari, la doar 16 ani. Pe lângă dans și actorie, tânăra scrie și cărți. “Jurnalele lui Maddie”, prima carte pe care a publicat-o a devenit bestseller instant. În octombrie 2018, a scos pe piață cea de-a doua carte, intitulată “The Callback”, care s-a bucurat de mare succes. Și-n viața privată, Maddie este împlinită și fericită. Tânăra este logodită cu Eddie Benjamin, un tânăr artist, de origini australiene. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by maddie (@maddieziegler)

Fotografii: Getty Images/ Instagram MaddieZiegler

Vezi și VIDEO: Întrebarea Mesei Rotunde cu Shift: „Nu aș colabora niciodată cu artistul Culiță Sterp!”

 

related posts

Modifică setările cookies