Fetița Laurei Cosoi a împlinit un an. Ce obiecte a ales Rita la petrecerea de moț


Laura Cosoi și soțul ei, Cosmin Curticăpean sunt doi părinți fericiți și împliniți. 


Fiica lor, Rita, este o minune de fetiță, care le face viața mai frumoasă. Rita a împlinit un an, iar părinții i-au organizat o petrecere de vis. Laura  Cosoi a povestit pe blogul personal cum a decurs evenimentul. 

 

"Am serbat sambata ziua Ritei, primul an din viata ei, care pentru mine si Cosmin a fost cel mai frumos si plin de insemnatate an din vietile noastre. Sigur, aveam in plan sa organizam o mica petrecere cu familia si prietenii, dar pana la urma ne-am strans aproape 100 de persoane cu copii cu tot!

Prietenii si familia m-au ajutat sa impodobim curtea cu baloane, stegulete si lumini. Am avut si baloane personalizate, cu numele Ritei. Norocul a fost ca, desi se anuntase ploaie, a fost o zi absolut minunata. Am avut un bar in aer liber pentru adulti, iar cei mici au fost incantati ca la petrecere a fost invitat si Mickey Mouse – un animator care le-a captat atentia imediat ce a venit! ", a povestit Laura. 

 

Vezi fotografiile de la eveniment în GALERIA FOTO de mai jos

 

"Asadar, i-am taiat motul Ritei. In Moldova asa se face. Nu se rupe turta. Mie mi s-a taiat motul, surorii mele la fel, asa ca acum a venit randul Ritei. Pe tava cu obiecte dintre care trebuie sa aleaga, nu i-am pus ceva care oricum i-ar fi atras atentia. Am ales varianta unor lucruri cu o semnificatie mai larga, care sa te duca cu gandul la artist (dupa mama:)), la stiinta (dupa tata:)), dar si alte obiecte fiecare cu insemnatatea lui.

Rita a ales un stilou, un banut de argint si pasaportul. Mie mi se pare o varianta buna, nu-i asa? Mai ales ca si eu am ales stiloul si banutul!", a  mai dezvăluit Laura pe blogul ei.

 

Foto: Laura Cosoi/ Stefan Banu

FULLSCREEN
Fetița Laurei Cosoi a împlinit un an. Ce obiecte a ales Rita la petrecerea de moț
  • /

related posts